headphones newspaper video-player
Driver du ett tjänsteföretag?
Bli medlem från 1590 kr per år.

Är du...

...hantverkare, personlig tränare, massör, tekniker, arkitekt, driver du vårdföretag, lantbruk, restaurang, skogsföretag, mack, hunddagis, jobbar du med handel, turism, hushållsnära tjänster, utveckling, behandling, rekrytering, service, support? Ja listan över tjänsteföretagare är lång!

Oavsett vad du är så tycker vi att du ska gå med i Företagarna idag. Vi är organisationen för småföretagare i Sverige som vill påverka för en bättre framtid, sänka sina kostnader och träffa andra företagare för att bli en ännu bättre företagare.

Därför ska du välja Företagarna

  • Kostnadsfri hjälp med juridiska frågor via telefon som personalfrågor, avtal och ägarfrågor 
  • Sänk kostnaderna för dina resor med tåg, hyrbil, hotell och bil
  • Bli en del av arbetet med att minska onödig administration och regelbörda för Sveriges småföretagare
  • Öka tryggheten i ditt företagande genom utbildningar och nätverksträffar på din ort eller via webb 


Teckna medlemskap från 135 kr per månad (betalas årsvis) här

 

Företagarna är Sveriges största organisation för företagare. Vi företräder ca 60 000 företagare och finns i hela Sverige.

Bättre företagarpolitik, bra nätverk, mer kunskap och massor av praktisk hjälp - allt i ett medlemskap. 

Råd och stöd under coronakrisen

Just nu pågår en av de största kriserna i modern tid som förändrat förutsättningarna att driva företag. För en del företagare har det blivit bättre men många har, eller har haft, stora utmaningar under 2020. 

För dig som medlem

Lägre kostnader och mer tid

Som medlem i Företagarna har du tillgång till många olika rabatter på inköp, tjänster och förbrukningsvaror som kan sänka dina kostnader. Plus att du sparar tid när du slipper granska avtal och jaga lägre priser.

  • Fortum - lägre pris på el, hemma och på företaget 
  • Rabatt på transportbilar från Ford och Peugeuot 
  • Lägre pris på resor med rabatt på Europcar, SJ, Best Western, OKQ8 och Circle K
  • Sänk dina inköpskostnader med rabatter hos Dustin, IKEA och Tele2 

 

Nätverk för bättre affärer

Företagarnas nätverk är starkt, oavsett om vi kan arrangera träffar eller ej så finns möjligheten att digitalt eller med social distans träffa andra företagare. En del kommer dit för att lära sig nytt, andra vill diskutera erfarenheter eller göra affärer, någon vill få hjälp och behöver ditt goda råd. Ibland har vi bara roligt och umgås för det behövs även under en kris. Bor du till exempel på Gotland kan du kombinera motion med nätverksträff. 

Nätverket finns lokalt, regionalt, nationellt och internationellt plus för olika intressegrupper som exempelvis vårt unga nätverk; Företagarna Young. Det är Sveriges största nätverk för företagare under 35 år, du blir automatiskt medlem i nätverket när du tecknar medlemskap i Företagarna. 

Juristhjälp

Mycket ingår i ett medlemskap i Företagarna. Du kan till exempel ringa Företagarnas juridiska rådgivning hur ofta du vill. Det är något vi är ensamma om att erbjuda. 

Har du anställda? Glöm inte att använda Arbetsgivarhandboken. Ett praktiskt och enkelt verktyg för dina vanligaste personalfrågor. 

Just nu kan du som är medlem få gratis hjälp av en certifierad coach kring ledarfrågor och andra utmaningar. 

Bli medlem här!

FYLL I DINA UPPGIFTER FÖR ATT SE PRISET FÖR 12 MÅNADERS MEDLEMSKAP

Du skapar jobb!

Företagare skapar jobb i sitt och andras företag. Företagare bidrar till de kommunala skatteintäkterna. I hela 208 av 290 kommuner är småföretag  den sektor som bidrar med störst andel intäkter via kommunalskatten.

Tillväxt är inte gratis, i takt med att ditt bolag växer ökar ofta utmaningarna för dig som är företagare. Hitta rätt personer med rätt kompetens, förstå och anpassa sig till nya regler och ordna finansiering är några av de saker som påverkar företagares möjligheter att utveckla sitt företag.  

Vad är ett tjänsteföretag?

Gemensamt för alla tjänsteföretag är att den viktigaste tillgången är människorna i företaget.

Kanske är dina kunder privatpersoner, eller andra företag. Oavsett vilket säljer du ditt företags kompetens. 

Hantverkare, vårdföretag, handel, turism, arkitekt, kiropraktor, personlig tränare, systemutvecklare, hunddagis, affärsutvecklare, städ och sanering, läxhjälp, rekrytering och support är bara några exempel på tjänsteföretag.