podcast news play företagaren I media förmån

På höstkonferensen kommer vi att ha erfarenhetsutbyten. Som deltagare kommer du i förväg att få välja två teman/grupper du kommer att delta i enligt nedan.

Valrörelsen 2022

Företagarna laddar för en spännande och attraktiv valrörelse där det ska vara enkelt att engagera sig. Vi vill sätta upp företagarfrågorna på den politiska agendan. Föreningarna kommer att kunna använda färdiga budskap, mallaktiviteter och spridbilder för sociala medier. Självklart gör vi en uppföljning på förra valrörelsens succé med en gerillaaktivitet!

Här kommer du att besöka olika stationer och få veta mer om hur ni kan vara aktiva genom; sociala medier, medlemstillväxt, press och media, gerillaaktiviteter, aktivitetsmallar och lokalt företagarklimat.

 

Så gör vi event som företagare vill gå på

Företagarna anordnar över 1200 events varje år. Flera blir oförglömliga upplevelser för deltagarna. Andra leder till affärer. Sedan pandemin har vi blivit bättre på digitala och hybridevents. Vilka events lyckas och vad är det som gör att de går bra? Vilka events har varit de mest uppskattade och välbesökta hos er? Dela med er av era erfarenheter och få tips på hur man gör lyckade events.

 

Metoder för att öka engagemanget bland medlemmarna

Vi har ett stort engagemang och stolthet bland förtroendevalda och medarbetare. Hur får vi även medlemmar att känna större närhet, engagemang och delaktighet i det vi gör inom Företagarna? Hur får vi medlemmar att vilja göra aktiviteter/agera utifrån sitt medlemskap i organisationen?

 

Medlemsrekrytering – så når vi drömläget

Hur ser nuläget ut i era föreningar idag gällande medlemsrekrytering och vad är drömläget? Vad gör de föreningar som har en stadig tillväxt och vad kan ni göra? Du får tips och trix från andra, ta del av mätbara fakta och reflektera över vad ni kan göra för att nå ert drömläge. Du får med dig en actionplan över vad ni kan göra i föreningen för att bli ännu fler medlemmar.

 

Få tillbaka arbetsglädjen efter pandemin!

Stötta och hjälp din omgivning ut ur pandemins utmaningar med stöd av en strukturerad och genomtänkt metodik. Vi har alla känt av att vi emellanåt kan tappa drivkraft och energi. Var skulle du vilja vara och hur gör man för att ta sig vidare och återfå motivationen? Vi företagare kan vara ett stöd i att hjälpa varandra att reflektera över dessa upplevelser. Du får med dig en samtalsmetod som du har nytta av oavsett vad du arbetar med.

Välj erfarenhetsutbyte här

Anmälan stängd. Har du frågor, maila Anna Cadeskog.

Vi ses snart!