headphones newspaper video-player

Aktuellt

Är du hantverksföretagare? Det finns över 300 registrerade hantverksyrken i olika kategorier. Vi söker nu en mix av etablerade företagare som vill vara med på detta spännande projekt. Känner du att du vill utvecklas och få draghjälp i ditt företagande samtidigt som du får tillgång till nätverk, utveckling och kan utveckla dina affärer?

Kontakta oss gärna för mer information – eller din anmälan för verksamhetsstudio i huset.

Petra Lindskog
petra.lindskog@foretagarna.se

Intresseanmälan för arbetsstudio på Hantverkshuset


Information om ansökningsprocessen
Dokumenterad yrkesmässigt utövande styr urvalet i första hand. Vi eftersträvar mångfald avseende hantverksyrken ålder, kön, och etnicitet. Som hyresgäst på Hantverkshuset förväntas du ha din huvudsakliga verksamhet på plats och aktivt använda din lokal samt ta aktiv del i någon av våra arbetsgrupper.

Ladda ner formuläret för intresseanmälan >>>

Till ansökan kompletteras CV/ meritförteckning samt personligt brev
När du är hyresgäst i Hantverkshuset förväntas du engagera dig ideellt i någon av våra framtida arbetsgrupper. Dessa är ännu inte klara men kan exempelvis vara lärlingsprogram, publikt programutbud, gallerigrupp eller projektansökningsgrupp.

Nedan ser du några av de företagare som varit med på informationsträff och vad som lockade dem att komma och få veta mer om Hantverkshuset.

Jennie Krantz, keramiker och Nina Jarlholt, fotograf
Vad tycker ni om idén med Hantverkshuset?
- Att få kollegor att utbyta erfarenheter och idéer med och draghjälpen med marknadsföring och affärsutveckling av våra verksamheter låter fantastiskt bra. Det vore häftigt att få vara med på den här resan och bygga upp Hantverkshuset!

 

Niklas Leivik, Alingsås Byggkonsult
Vad gjorde att du blev intresserad av att komma på infoträffen?
- Jag tycker det låter spännande med Hantverkshuset och framför allt att få sitta ihop med andra hantverksföretagare. Det kan bli fina samarbeten och synergieffekter. Jag jobbar idag inom bygg men skulle vilja ägna mig mer åt min snickeriverksamhet.