headphones newspaper video-player
Lyssna på våra medlemmar!

Vi har ca 40 000 medlemmar - här är deras motivering till att vara medlem. 

Egna jurister

Som medlem i Företagarna kan du utan kostnad ringa Företagarnas jurister för ett gott råd - innan eller efter något sker.

Trygga försäkringar

Företagarnas populära försäkringar är anpassade för både företag och privatlivet.

Läs deras anledningar till att även du borde gå med.

Vad tycker medlemmarna?

1. Vet du vad du borde betala i ränta på dina företagslån? Testa Räntekoll – den ingår i ditt medlemskap – för att få svaret på gåtan.

2. Hitta rätt utbildning är en utmaning och därför har vi låtit våra medlemmar välja ut de utbildningar 50 som de helst vill gå. Företagarna utbildningar – urval med kvalitet.

3. Företagare är jobbskapare. Företagare förändrar Sverige. Sverige behöver ett bättre företagarklimat.

4. Kunskap är utbildning. Kunskap är att prata med andra och minska riskerna. Kunskap är trygghet. Kunskap är något vi ofta slarvar med. Hos Företagarna finns utbildningar, rapporter och svar på svåra frågor.

5. Få företagare har lyckats ensamma.1500 träffar per år. 70 000 företagare för att hitta affärer, råd och samarbeten. Sveriges största nätverk, det är Företagarna.

6. En företagare kan antingen satsa på att bli allkonstnär och lösa allt själv eller skaffa hjälp som bra rabatter, juridisk rådgivning och försäkringar hos Företagarna. Vi har valt ut det bästa åt dig.

7. När du behöver hitta en vikarie, anställa tillsvidare eller söka sommarjobbare finns tjänsten Företagarna Rekrytering och Bemanning som gör det enklare att hitta rätt kompetens.

8. En fin sak med att vara medlem i Företagarna är att du får Företagaren i brevlådan sex ggr per år. Vi nöjer inte oss med att bara göra en tidning, vi gör en tidning som har vunnit Svenska designpriset och Guldbladet flera gånger för att du som medlem ska ha den bästa affärstidningen om småföretagare att läsa.

9. Är du företagare och under 35 år? Då har du välkommen till nätverket för unga entreprenörer; Företagarna X. 

10. Som medlem i Företagarna har du möjlighet att träffa andra medlemmar för att dela erfarenheter. Det är skönt att prata med någon annan som råkat ut för samma sak som du och vet allt om företagandets utmaningar och möjligheter.

11. En del ringer innan olyckan har skett. Andra efter. Oavsett så kan du som medlem i Företagarna alltid utan kostnad ringa Företagarnas jurister för att få vägledning.

12. Som medlem i Företagarna har du alltid någonstans att vända dig med dina frågor. Ditt regionkontor, din förening, andra medlemmar, experter och jurister för att bara nämna några. Välkommen att kontakta oss!

13. Vem gillar inte lite glitter och glamour ibland? Som medlem i Företagarna kommer du ha massor av anledning att gå på företagargalor, fira företagare och glittra lite.

14. Det blir så ensamt på julbordet utan Företagarna” <3. Som medlem har du möjlighet att gå på vilket av våra många julbord du vill i hela Sverige.

15. Vill du stå utanför Sveriges största ideella organisation för småföretagare?

16. Med ett medlemskap i Företagarna har jag fått verktyg för att förhandla ner min ränta hos banken.

17. Förmånliga rabatter på banklån! Vi byter bank sällan trots att det är en väldigt lönsam insats. Företag ändras och växer, nya behov uppstår. Är det dags att testa vår bankförmån?

18. Vi bedriver dagligen påverkansarbete för att förbättra företagsklimatet i Sverige, genom våra kontakter med politiker och partier, debattartiklar, remissvar, medverkan i paneler och referensgrupper. Vi vill att det ska vara så enkelt som möjligt att vara företagare.

19. Kan du mycket men vill lära dig ännu mer? Som medlem är du välkommen till alla våra aktiviteter på alla orter. Företagarna arrangerar frukostseminarier, webbsändningar med politiker och andra relevanta personer varje vecka där du kan fylla på din kunskap om politik, företagsjuridik, ekonomi, marknadsföring med mera.

20. Som medlem påverkar du näringslivspolitik både i din kommun, din region och hela riket. Vi utreder företagarnas villkor och skapar debatt i hela Sverige.

21. Ett medlemskap i Företagarna är det bästa sättet att spara tid och pengar. För vi vill att liten ska känna sig som stor.

22. Med Företagarnas nätverksträffar kan jag få träffa andra likasinnade som jag inte hade fått träffa annars.

23. Med ett medlemskap så får jag tillgång till rabatter som jag själv inte hade haft tid att förhandla fram.

24. Med guidning av Företagarnas juridiska rådgivning så kan jag känna mig trygg i mina beslut.

25. Med Företagarna Försäkringar så kan jag känna mig trygg om olyckan är framme.

26. Ett medlemskap i Företagarna gör det enklare, roligare och mer lönsamt att driva mitt bolag.

27. Företagarna ger mig trygghet.

28. Möjligheten att komma i kontakt med företagare på din ort, i ditt län och kommun!

29. Annonsmöjligheter till att marknadsföra dig mot 70 000 företagare i landet!

30. Företagarna företräder ditt företag mot riksdagen och gör din röst hörd mot riksdagen och i ditt län! Det finns 250 föreningar som engagerar sig i din kommuns frågor.

31. Bästa experterna som påverkar företagarklimatet i minst 128 aktuella frågor för småföretagare.

32. Kunskap kompetens och påverkan i samarbete.

33. Ett forum för att påverka – och ett medlemskap gör faktiskt skillnad. Här är några av våra framgångar i politiska frågor senaste året.

34. Företagarnas röst i maktens korridorer är din företagarröst i över 128 politiska frågor som berör dig som småföretagare. Där är vi med och påverkar tillsammans med dig.

35. En helhetslösning – du får allt i ett medlemskap.

36. Företrädare för dina frågor i företagarfrågor – på olika nivåer, lokalt, regionalt och rikstäckande i 128 frågor som berör dig som småföretagare

37. Du får rabatt på några av Sveriges största varumärken.

38. Du får gå utbildning till rabatterat pris. Det lönar sig att vara medlem i Företagarna!

39. Vi har inte flest utbildningar för dig som företagare, men vi har noga valt ut utbildningarna anpassade för dig som småföretagare. Så sparar du både tid och pengar.

40. Du har någon att hålla i handen även efter att GDPR trätt i kraft

41. Företagarna juridiska rådgivning har expertkompetens inom många olika juridiska frågor som rör dig som småföretagare. Offentlig upphandling, personal, export, avtal – för att bara nämna några.

42. En av marknadens lägsta premier på bilförsäkring.

43. Enklare att hitta samarbetspartners via Affärsnätverket.

44. Gör affärer med andra företagare på din ort.

Hitta din anledning. Bli medlem här!