podcast news play företagaren I media förmån faq

GARANT Försäkringar. Anpassade till en företagares vardag.

Bli medlem i Företagarna och få tillgång till ett omfattande försäkringserbjudande.

Vad händer om du blir sjuk?

Om du blir sjuk, fysiskt eller psykiskt, och inte kan arbeta riskerar din verksamhet att drabbas hårt. Förlorade affärer och tappade intäkter kan få allvarliga konsekvenser för din verksamhet.

Med ett bra försäkringsskydd kan du känna dig trygg och fokusera på att bli frisk. Du får snabb tillgång till vård och kan därmed snart vara tillbaka på arbetet igen. Du får tillgång till samtalsstöd hos psykolog vid psykisk ohälsa och även tjänster som hjälper dig att hålla dig frisk. Du kan även teckna försäkring som ger en ekonomisk ersättning till företaget om du inte kan arbeta på ett tag på grund av sjukdom eller olycka. 

Läs mer om Företagarnas försäkringserbjudande GARANT längre ner på sidan.

Kostnadsfri försäkring i tre månader till nya medlemmar

GARANT GrundPlus - sjukvårds-, liv- och olycksfallsförsäkring

Som ny medlem bjuds du på det populära och omfattande försäkringspaketet GARANT GrundPlus i tre månader. Därefter väljer du själv om du vill fortsätta eller inte.

GARANT GrundPlus innehåller:

  • Omfattande sjukvårdsförsäkring med snabb tillgång till vård
  • Olycksfallsförsäkring med höga ersättningsbelopp
  • Livförsäkring som tryggar dina nära och kära

Erbjuds i samarbete med Länsförsäkringar. Erbjudandet gäller förutsatt att du är fullt arbetsför.

Bli medlem idag

Företagarnas försäkringserbjudande

Vi har ett omfattande försäkringserbjudande till dig som medlem. Du kan teckna försäkring för dig och din familj, dina anställda, ditt företag och din tjänstebil.

Sjukvårdsförsäkring för dig och dina anställda

En omfattande sjukvårdsförsäkring som gör att du får snabb tillgång till vård, effektiv rehabilitering och hälsofrämjande tjänster som ser till att du håller dig frisk. Så att du snabbt kan vara tillbaka till arbetet igen.

Sjukvårdsförsäkringen kan tecknas för såväl dig som företagare som dina anställda. Du kan även välja om du vill teckna sjukvårdsförsäkringen separat eller som en del i något av försäkringspaketen GARANT GrundPlus eller GARANT Anställd där även en olycksfalls- och livförsäkring ingår.  

Med sjukvårdsförsäkringen får du bland annat:

  • Träffa en specialist, såsom läkare och fysioterapeut, inom sju arbetsdagar. Vid behov av operation garanteras du det inom 20 arbetsdagar. 
  • Tillgång till personligt samtalsstöd från en erfaren psykolog, samt chefsstöd.
  • Möjlighet till distansvård där du kan träffa en läkare, psykolog eller fysioterapeut via din mobil eller dator. All distansvård är utan självrisk. 

Försäkringen erbjuds i samarbete med Länsförsäkringar. 

Läs mer om sjukvårdsförsäkringen

Ekonomisk ersättning till företaget

Vad gör du om du eller en nyckelperson blir sjuk och inte kan jobba? Samtidigt som du har löpande kostnader som behöver betalas? Med GARANT Intäkt får du en ekonomisk ersättning vid sjukdom och arbetsoförmåga, som går direkt in i företaget och kan användas där det behövs som mest.
Läs mer om GARANT Intäkt

Hur går det till?

När du blir medlem i Företagarna får du tillgång till en mängd förmånliga produkter och tjänster. Vårt omfattande försäkringspaket är en del av det.
  1. Registrera dig som medlem. Efter betald medlemsavgift får du automatiskt försäkringspaketet GARANT GrundPlus utan kostnad i tre månader (förutsatt att du är fullt arbetsför och uppfyller villkoren).
  2. Efter friperioden får du erbjudande om att fortsätta med försäkringen. Vill du inte fortsätta avslutas den automatiskt. Du behöver inte göra något. 
  3. Som medlem stöttar du Företagarnas politiska påverkansarbete och blir även en del av Sveriges största nätverk för företagare. Du får tillgång till en mängd förmånliga rabatter och erbjudanden som gör att du kan spara både tid och pengar. 
Bli medlem nu

Jag vill veta mer!

Vill du veta vad ett medlemskap i Företagarna kan göra för dig? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.

Kontakta mig om medlemskap

Läs mer här

Kontakt

Har du några frågor gällande försäkringarna är du välkommen att kontakta oss.