headphones newspaper video-player

Våra event

Vilka väljer du?

Varje år arrangerar Företagarna Young återkommande möjligheter att träffa andra unga företagare. Vi blandar resor i Sverige och utomlands, enklare nätverksträffar över dagen, utbildningar och workshops samt andra roliga aktiviteter.

Enklast håller du koll på alla aktiviteter  här i Företagarnas kalendarium under taggen "ung företagare" och i Facebookgruppen för Företagarna Young  

Läs mer här på sidan om våra större återkommande nätverksträffar. 

Årets Unga Företagare

Utmärkelsen Årets Unga Företagare i Sverige delas ut varje år till en företagare under 30 år som är en förebild för andra, driver ett framgångsrikt företag och som under året utfört en prestation utöver det vanliga.

Vinnaren utses i samband med galamiddag i Stockholms Stadshus.

Almedalsresan

Företagarna Youngs Almedalsresa 2020 inställd

Tyvärr så måste vi meddela att Företagarna Youngs Almedalsresa 2020 har blivit inställd. Huvudarrangörerna för Almedalsveckan på Gotland har beslutat att ställa in årets upplaga på grund av de rådande omständigheterna kopplat till Covid-19. Vi har full förståels för och står helt bakom detta beslut. Givetvis hoppas vi på att nästa års upplaga blir bättre än någonsin.
 
På återseende! 

Young Entrepreneurs Nordic Meetup

Young Entrepreneurs Nordic Meetup (YENM) är ett 36-timmars bootcamp för unga entreprenörer från Finland och Sverige som vill utveckla sina företag. 

Under YENM ges du chans att bygga nätverk och skapa nya kontakter med andra unga entreprenörer runt Östersjön, träffa investerare och utvecklas som företagare. 2018 träffades vi i Stockholm 2-3 oktober.

Vi träffas i år i Finland den 26-27 november. Ansökan öppnar snart!

Här hittar du alla event

På Företagarnas hemsida hittar du alla event som du just nu kan anmäla dig till. Under "tema" väljer du ung företagare för att se alla aktiviteter som anordnas av Företagarna Young.

Företagarna arrangera ca 20 mötesplatser per vecka i hela Sverige. Utbildningar, seminarium, mingel samt andra aktiviteter - och alla erbjuder möjligheten att träffa andra företagare. Flera av våra möten är också webbsända.