podcast news play företagaren I media förmån faq

Tillsammans bygger vi ett samhälle i världsklass

Vi vill utveckla ledarskapet inom företagande och fotboll. Företagarna Stockholms stad har ingått ett samarbete med Stockholms Fotbollförbund för att skapa mervärde till sina medlemmar, som inte sällan är ideella tränare i den lokala fotbollsföreningen.

Fotbollen och näringslivet har mer likheter än vad man först kan tro. Ofta är det en småföretagare som till vardags driver sitt företag. På kvällar och helger är samma person fotbollstränare. Det är dessa personer vi vill möta under det här samarbetet. 

Vad kan du förvänta dig av vårt samarbete?

Tillsammans med Stockholms fotbollsförbund kommer vi att arrangera flertalet aktiviteter.

Vi kommer att anordna föreläsningar och andra samarbeten kring fotbollen.

Framför allt vill vi utveckla ledarskapet inom fotbollen, men även inom näringslivet med hjälp av fotbollen, och tillsammans kommer vi fokusera på olika utbildningar inom barn- och ungdomsfotbollen.

Mer information kommer att publiceras löpande på den här sidan.

Företagarna ingår unikt partnerskap för att främja fotboll och företagande

Företagarna i Stockholms stad presenterar idag ett nytt samarbete med Stockholms Fotbollförbund. Syftet med det nya partnerskapet är att utveckla båda organisationerna med kunskap och erfarenheter från den andra och därigenom främja både fotboll och företagande i Stockholmsområdet.

- Samarbetet med Stockholms Fotbollförbund kommer bidra till att utveckla vår verksamhet på flera fronter, och skapa värde för våra medlemmar på många olika sätt, säger Anita Roll, ordförande Företagarna Stockholm Stad.

Läs hela artikeln här

Fotbollsproffs blev företagare

- nu hjälper hon andra att prestera på topp

För fotbollsproffset Elin Borg var det en självklarhet att bli företagare när hon lade fotbollsskorna på hyllan. Nu hjälper hon andra att prestera på topp, och hon ser gott om paralleller mellan tillvaron inom fotbollen och livet som företagare.

Läs hela artikeln

Pengar till lagkassan?

Företagarna och Stockholms Fotbollförbund har ett samarbete som ger ditt lag möjlighet att tjäna mer pengar till lagkassan.

Så fungerar ett medlemskap i Företagarna

Företagarna har smarta medlemsförmåner och ett stort nätverk – Sveriges största för företagare. Och så bidrar du till bättre politik för alla som driver eget!

Företagarna är en partipolitisk obunden förening som erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat, så att företagare får rätt förutsättningar för att kunna utveckla sin verksamhet och nå sina mål.

Vi finns i hela Sverige och har stark lokal närvaro i Stockholms län

Allt om medlemskapet kan du läsa här

Jag vill veta mer!

Vill du veta vad ett medlemskap i Företagarna kan göra för dig eller vill du ha mer information om vårt samarbete med fotbollförbundet? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.