podcast news play företagaren I media förmån faq

Tillsammans bygger vi ett samhälle i världsklass

Företagarna Stockholms stad ingick ett samarbete med Stockholms Fotbollförbund för att lyfta företagare inom fotbollen och hitta flera sätt för företagare att sponsra fotbollslag. Under 2023 har samarbetat avslutats men ersättningen till klubbarna kvarstår.

Fotbollen och näringslivet har mer likheter än vad man först kan tro. Ofta är det en småföretagare som till vardags driver sitt företag. På kvällar och helger är samma person fotbollstränare, domare, lagförälder eller aktiv i styrelse, administration och café. Det är dessa personer vi vill möta och lyfta under detta samarbete. 

Under 2022 ingick vi ett samarbete som nu har avslutats. För de föreningar och klubbar som vill använda möjligheten till microsponsring kommer vi fortsätta erbjuda det. 

 

Läs hela artikeln

Fotboll och företagare

Mer om Företagarna!

Företagarna har smarta medlemsförmåner och ett stort nätverk – Sveriges största för företagare. Och så bidrar du till bättre politik för alla som driver eget!

Företagarna är en partipolitisk obunden förening som erbjuder nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driver utvecklingen för ett bättre företagarklimat, så att företagare får rätt förutsättningar för att kunna utveckla sin verksamhet och nå sina mål.

Vi finns i hela Sverige och har stark lokal närvaro i Stockholms län

Läs mer om Företagarna