headphones newspaper video-player

Tillsammans med våra partners på denna sida har Företagarna skapat Företagarna Business Forum Digitalt 2021.

DB Schenker

En av våra mest populära medlemsförmåner är DB Schenker och många frågor från småföretagare handlar om frakt och logistik. Så vad passade bättre än att bjuda in DB Schenker till vårt digitala Business Forum och be dem svara på era frågor?

DB Schenker på Business Forum

Kom ihåg att skicka in dina frågor i chatten under sändningen eller till live@foretagarna.se

Mer innehåll om frakt och logistik 

Är du en nystartad e-handlare som vill veta mer om hur man bokar, packar, hanterar returer, frakt som kräver extra säkerhet eller har exportkunder?

Då tipsar vi varmast att du ska gå till youtube-kanalen "Logistik för blåbär" där ingen fråga är för dum och alla svar finns. 

DB Schenker har tagit fram en logistikguide för småföretagare. Ladda ner den här!

Vill du veta mer om medlemsförmånen? Om du är medlem i Företagarna, från 1590 kr per år, så kan du sänka dina fraktkostnader. Läs mer här.

Ford transportbilar

Olika lösningar för elbilar har funnits länge och nu vill allt fler skaffa en transportbil som drivs av el. Ford kommer under Business Forum berätta allt om deras prisbelönta hybridbilar som kanske blir ditt val när du byter transportbil?

Programpunkter 

Kom ihåg att titta på vår stora livesändning 5 maj om vilka transportbilar du kommer välja mellan när du ska köpa bil. 

Mer om transportbilar 

 

Som medlem i Företagarna har du självklart bättre priser på Fords transportbilar. Läs mer om rabatten här

Är du medlem i Företagarna kan du spara tid och pengar på dina inköp samtidigt som din medlemsavgift gör nytta för ett bättre företagsklimat.

Fortum

Elektrifieringen är viktigt, vi ska både öka och effektivisera vår elförbrukning så att transporter, industri och tjänsteföretag kan bli hållbarare. Ett givet ämne för företagare som vill utveckla sin affär och en given partner för detta är förstås Fortum.

Här hittar du Fortum 

 Företag uppmuntras elektrifiera ochs företag flyttar till Sverige för kvaliteten på svensk el och ändå varnas det för elbrist - hur går det ihop?

Mer om elektrifiering 

 

Självklart har vi medlemsrabatter på el från Fortum - räkna ut din besparing här

Länsförsäkringar

Företagarna Försäkringar är en av de mest populära förmånerna bland våra medlemmar. Personförsäkringarna erbjuds i samarbete med Länsförsäkringar. Under Företagarna Business Forum kommer du få framtidsspaningar om sånt som påverkar dig som företagare.

Länsförsäkringar 

Om du vill att Günther ställer dina frågor till Alexandra så glöm inte att skicka dem till live@foretagarna.se

Mer om framtid och försäkringar

Företagarna Försäkringar är den mest populära förmånen från Företagarna - här hittar du hela utbudet 

 

 

Mercell

Mercell är specialiserade på verktyg för offentliga upphandlingar och köpte 2020 Visma Commerce. Tillsammans med Företagarnas specialist Magnus Johansson kommer de visa hur offentliga upphandlingar kan bli så mycket enklare.

Mercell på Business Forum 

"Dom enda frågor som är dumma är dom du aldrig ställer." Ta chansen och skicka dina funderingar till live@foretagarna.se 

Mer om offentlig upphandling 

Mercell har ett förmånligt erbjudande för dig som är medlem i Företagarna. Läs mer om hur mycket du kan spara här

 

OKQ8

Vad kommer först när du byter bil? Valet av drivmedel eller valet av bil? Svarar du drivmedel är det här programpunkterna för dig som ska köpa tjänste- eller transportbil. OKQ8 kommer guida dig om drivmedel under Business Forum.

Programpunkter 

Kommer bensinstationerna göra återinträde i staden när vi tankar allt mer el? Blir det enklare tanka i hela landet? Svaren på frågorna får du i våra livesändningar.

Mer om drivmedel 

OKQ8 kan du förstås också få ett bättre pris hos om du är medlem i Företagarna. Läs mer om erbjudandet här

 

 

 

 

 

SMÅA

Regelverket för företagare och a-kassa ser annorlunda ut än för privatpersoner och få företagare har en plan för sin a-kassa. Därför bad vi SMÅA komma och förklara hur du ska tänka redan nu för att kunna ta ut a-kassa när du behöver.

SMÅA på Business Forum

Vet du vad som gäller för dig som är familjemedlem och delägare, anställd eller sitter i styrelsen för ert familjeföretag om du behöver ansöka om a-kassa?  Missa inte livesändningen. 

Mer om a-kassa för företagare 

Det är bättre att du hör av dig i tid. SMÅA kan rådge hur du ska göra redan innan du behöver a-kassa. Här hittar du SMÅA

 

Extra bra förmåner för dig som är medlem

Bli medlem i Sveriges största företagarorganisation

Från 1590 kr per år, räkna ut din årsavgift här

Företagarna Business Forum Digital

4 - 6 maj 2021
Läs mer här

Tack alla partners till Business Forum!