headphones newspaper video-player

Breakout sessions förmiddag

Filma proffsigt med mobilen med Tobias Elvhage

Det viktigaste att tänka på när du ska filma med mobilen, de vanligaste misstagen och hur du undviker dem och vilken typ av videor som är bäst för företag och organisationer, och som du kan producera själv. 

Tobias Elvhage har sedan 2007 haft en stark passion för filmmediet. Han har arbetat med många olika typer av filmproduktion, alltifrån minidokumentärer till reportage, TV-serier, reklamfilmer och kortfilm. 

Läs Tobias Elvhages tips om vilka misstag du ska undvika när du filmar med mobilen.

Styrkebaserat ledarskap med Gunnel Ryner

Konsten att hitta RÄTT i stället för att leta FEL – ett ledarskap som fokuserar på det som fungerar bra, på styrkor och framgångar, och hur vi kan göra ännu mer av det som för oss i rätt riktning. Vi både mår och presterar bättre om vi känner oss glada, stolta och engagerade på jobbet.  

Gunnel Ryner är beteendevetare med en fil kand i pedagogik och bred yrkeserfarenhet som bl a personalchef, linjechef, projektledare, coach och utbildare.  

Få ut maximalt av din försäljning med Pär Björkänge

Vilka är de smartaste och mest effektiva sätten för att lyckas med sin försäljning som småföretagare? Under denna föreläsning får du konkreta tips och råd som stärker din förmåga att både vinna affärer och bygga långsiktiga kundrelationer. Du får det som krävs för att upplevas trovärdig och professionell. Det kommer vara högt tempo med teori och gruppdiskussioner.

Pär Björkänge har de senaste 25 åren varit i ledande befattningar inom försäljning och kompetensutveckling i stora internationella bolag.

Att skapa en unik position på marknaden med Ann-Sofie Hermansson

Vad är det som krävs för att etablera ett varumärke och att skapa försäljning? Här får du konkreta tips för att arbeta strategiskt och framgångsrikt i ditt sälj- och marknadsföringsarbete. 

Ann-Sofie Hermansson är en passionerad entreprenör som vet vad det innebär att gå från ax till limpa. Utan kunskap, erfarenhet och kontakter påbörjade hon utvecklingen av nya säkerhetsprodukterHon står bakom innovationen Smart in the dark - moderna reflexer som nått en helt ny målgrupp.