headphones newspaper video-player

Breakout sessions eftermiddag

Hitta rätt bland elbilar, laddboxar och laddkort med Marcus Rosenborg och Erik Moglia

Lyssna på när BMW:s och OKQ8:s experter ger råd till dig som planerar att skaffa en laddbar bil. Ta chansen och ställ frågor kring elbilsägande och hur de arbetar för att göra det lättare för småföretagare att färdas genom landet med eldrivna fordon. BMW och OKQ8 presenterar även sina elbilar respektive erbjudanden inom elbilsladdning.

Företagarnas vd Günther Mårder leder ett samtal mellan Marcus Rosenborg, företagsförsäljningschef BMW och Erik Moglia, Fuel Manager OKQ8.

Elbilarna är här. Är du laddad? Läs intervjun med Marcus Rosenborg och Erik Moglia.

E-handelsskola – sälj mer på nätet med Patrik Müller

I princip oavsett vad du säljer gäller det att ha en tydlig närvaro på nätet. Nets e-handelsexpert guidar dig genom några vanliga misstag som gör att du tappar försäljning på nätet – och vad du kan göra åt dem.

Patrik Müller är e-handelsexpert på Nets med mer än 15 års erfarenhet av att hjälpa e-handlare med effektiva betalningslösningar på den nordiska och europeiska marknaden. Patrik är en flitig kunskapsdelare och anlitad talare inom e-handel.

Lyssna på Patrik Müller i #företagarpodden 209: Så säljer du mer på nätet

Hälsa och stress – hur du uppnår balans i arbetslivet med Kristina Ström Olsson

Fyra av tio svenskar har någon gång lidit av – eller känner någon som drabbats av – stressrelaterade tillstånd som ångest, oro, depressioner eller utbrändhet.

Att drabbas av stressrelaterad utmattning innebär ett lidande och det kan vara svårt att komma tillbaka till full kapacitet igen. Men det finns knep för att förebygga ohälsa och tecken att vara uppmärksam på.

Kristina Ström Olsson, hälsostrateg och välfärdsanalytiker på Länsförsäkringar, berättar mer om hur du kan hantera stress och hur du kan uppnå en bättre balans i arbetslivet.

Lyssna på Kristina Ström i Företagarpodden #210: Så uppnår du balans i livet

Så skapar du framgång med ordning & reda med Monika Lindberg och Maths Anväg

En stark vision och affärsidé i kombination med tydliga roller samt ordning & reda skapar förutsättningar för tillväxt och ökat bolagsvärde. Steg för steg beskriver Grant Thorntons experter hur du kan lägga upp ditt arbete för att uppnå ekonomiska mål och bästa möjliga resultat i ditt bolag.

Monika Lindberg är auktoriserad redovisningskonsult och affärsrådgivare på Grant Thornton med lång erfarenhet av att stötta ägarledda bolag i de olika faserna på tillväxtresan.

Maths Anväg är affärsrådgivare och auktoriserad redovisningskonsult på Grant Thornton med fokus på ägarstyrning, styrelseutveckling och anpassad rapportering.

Läs intervjun med Maths Anväg om hur du når framgång med ordning och reda i bolaget.

Partners