headphones newspaper video-player
Företagarnas co-working space

Jobba smart från en drop in-arbetsplats i Stockholm.

Ditt medlemskap i Företagarna innehåller många fördelar. Till exempel den här listan med intressanta och inspirerande platser i Stockholm där du kan sitta och jobba.

Här ges du möjlighet att arbeta, ta en kopp kaffe eller ha möten. Bara att koppla upp, och få massor gjort!

Arbetsplatskartan Stockholm

Hitta din närmsta arbetsplats:
Volvo Studio
Kungsträdgården, Jussi Björlings Allé 5 Stockholm

Volvo-logo-2014-1920x1080.pngBeläget i lugna Kungsträdgården i en anrik före  detta restaurangfastighet är det den perfekta platsen att koppla upp och jobba ostört några timmar mellan möten.

Stora fönster mot turister och fontän i kombination med läcker design från bilens formspråk ger en lugn och lite dämpad miljö.

Om du har behov finns privata mötesrum att hyra till rabatterade priser. I lokalen finns även en trendig bar där du kan köpa  gott kaffe och enklare rätter.

Dustin Business Center
Sveavägen 44, Stockholm

dustin logo.PNGUtanför brusar stökiga Sveavägen men inne på Dustin är det förvånansvärt harmoniskt. Miljön är ljus, avskalad och modern tech-känsla i grått och stålblått.

Här du kan sitta ner och jobba uppkopplat, plocka upp beställda teknikvaror, hyra kontor, få IT-råd eller bara koppla av med en kopp gott starkt kaffe. Kostnadsfria utskrifter är ett extra plus i kanten.

SEB
SEB Lounge
Stureplan 2

SEB Logotype RGB.pngStockholms absoluta mittpunkt, Stureplan är adressen för den här lilla oasen med möjlighet till lite uppkopplat arbete ute på stan.

Här sitter du bekvämt vid små bord och inredningen andas modern bank med sobra färger och skandinaviska träslag.

Kaffet är svart och gratis och du kan passa på att få lite banktips av den trevliga personalen. Här finns även möjlighet att hyra konferenslokal för din viktiga kundpresentation.

Best Western Kom Hotel
Döbelnsgatan 17, Stockholm

xBEST_Vertical_Logo.png.pagespeed.ic.kvDSctia--.pngMed Johanneskyrkan alldeles nära och Sveavägen ett par kvarter bort är Kom Hotell en perfekt blandning av storstadens brus och sakral frid.

Här kan du mellanlanda och få saker gjorda mellan möten och köpa en kopp gott starkt kaffe under tiden som du kopplar upp.

Varför inte komma tidigt och ta del av en dignande frukostbuffé? Det är du värd.

Webbplats: www.bestwestern.se
Best Western Premier Collection Hotel Kung Karl
Birger Jarlsgatan 21, Stockholm

BW premier.pngEn cigarrlängd från Stureplan möter affärsfolk turister från världens alla hörn i en välkomnande och kosmopolitisk miljö med tydliga stockholmsreferenser.

Sätt dig till rätta och jobba i en inspirerande miljö och koppla av mellan Power Pointpresentationerna genom att nyfiket studera intressanta människor.

Kaffe finns att köpa och passa på att äta en affärslunch på Bakfickan om du har tid och trevligt sällskap.

Webbplats: www.bestwestern.se
Best Western Premier Collection NOFO Hotel Södermalm 
Tjärhovsgatan 11, Stockholm

BW premier.pngEtt par kvarter från Medborgarplatsens brusande gatuliv ligger det här lilla boutiquehotellet med en alldeles egen känsla av Södermalm.

Avslappnat, vänligt och kravlöst, helt enkelt perfekt att använda som en tillfällig och ostörd plats för kreativt arbete.

Om du kommer sommartid finns en avskild uteservering som ger mersmak och blir lätt en given plats för after work.

Webbplats: www.bestwestern.se
Best Western Plus Time Hotel
Vanadisvägen 5, Stockholm

IxPLUS_Vertical_Logo.png.pagespeed.ic.ljTC52gMsT.png den charmigt anonyma delen av Vasastan som känns som ett Stockholm för vanliga människor ligger den här lilla hotellpärlan.

Här får du sitta i lugn och ro, lite som stormens öga mitt i stan. Wifi, kaffe att köpa och konferens att hyra finns om du vill ha ett avskilt möte.

Webbplats: www.bestwestern.se

Lyssna på väg till arbetsplatsen

Smarta förmåner för dig som har företag

Räkna ut ditt medlemspris nu

Gå med i Sveriges största organisation för småföretagare. Se vad ditt medlemskap kostar: