headphones newspaper video-player
Företagarnas co-working space

Jobba smart från en drop in-arbetsplats i Stockholm.

Ditt medlemskap i Företagarna innehåller många fördelar. Till exempel den här listan med intressanta och inspirerande platser i Stockholm där du kan sitta och jobba.

Här ges du möjlighet att arbeta, ta en kopp kaffe eller ha möten. Bara att koppla upp, och få massor gjort!

Arbetsplatskartan Stockholm

Hitta din närmsta arbetsplats:
Volvo Studio
Kungsträdgården, Jussi Björlings Allé 5 Stockholm

Volvo-logo-2014-1920x1080.pngBeläget i lugna Kungsträdgården i en anrik före  detta restaurangfastighet är det den perfekta platsen att koppla upp och jobba ostört några timmar mellan möten.

Stora fönster mot turister och fontän i kombination med läcker design från bilens formspråk ger en lugn och lite dämpad miljö.

Om du har behov finns privata mötesrum att hyra till rabatterade priser. I lokalen finns även en trendig bar där du kan köpa  gott kaffe och enklare rätter.

Dustin Business Center
Sveavägen 44, Stockholm

dustin logo.PNGUtanför brusar stökiga Sveavägen men inne på Dustin är det förvånansvärt harmoniskt. Miljön är ljus, avskalad och modern tech-känsla i grått och stålblått.

Här du kan sitta ner och jobba uppkopplat, plocka upp beställda teknikvaror, hyra kontor, få IT-råd eller bara koppla av med en kopp gott starkt kaffe. Kostnadsfria utskrifter är ett extra plus i kanten.

Best Western Kom Hotel
Döbelnsgatan 17, Stockholm

xBEST_Vertical_Logo.png.pagespeed.ic.kvDSctia--.pngMed Johanneskyrkan alldeles nära och Sveavägen ett par kvarter bort är Kom Hotell en perfekt blandning av storstadens brus och sakral frid.

Här kan du mellanlanda och få saker gjorda mellan möten och köpa en kopp gott starkt kaffe under tiden som du kopplar upp.

Varför inte komma tidigt och ta del av en dignande frukostbuffé? Det är du värd.

Webbplats: www.bestwestern.se
Best Western Premier Collection Hotel Kung Karl
Birger Jarlsgatan 21, Stockholm

BW premier.pngEn cigarrlängd från Stureplan möter affärsfolk turister från världens alla hörn i en välkomnande och kosmopolitisk miljö med tydliga stockholmsreferenser.

Sätt dig till rätta och jobba i en inspirerande miljö och koppla av mellan Power Pointpresentationerna genom att nyfiket studera intressanta människor.

Kaffe finns att köpa och passa på att äta en affärslunch på Bakfickan om du har tid och trevligt sällskap.

Webbplats: www.bestwestern.se
Best Western Premier Collection NOFO Hotel Södermalm 
Tjärhovsgatan 11, Stockholm

BW premier.pngEtt par kvarter från Medborgarplatsens brusande gatuliv ligger det här lilla boutiquehotellet med en alldeles egen känsla av Södermalm.

Avslappnat, vänligt och kravlöst, helt enkelt perfekt att använda som en tillfällig och ostörd plats för kreativt arbete.

Om du kommer sommartid finns en avskild uteservering som ger mersmak och blir lätt en given plats för after work.

Webbplats: www.bestwestern.se
Best Western Plus Time Hotel
Vanadisvägen 5, Stockholm

IxPLUS_Vertical_Logo.png.pagespeed.ic.ljTC52gMsT.png den charmigt anonyma delen av Vasastan som känns som ett Stockholm för vanliga människor ligger den här lilla hotellpärlan.

Här får du sitta i lugn och ro, lite som stormens öga mitt i stan. Wifi, kaffe att köpa och konferens att hyra finns om du vill ha ett avskilt möte.

Webbplats: www.bestwestern.se
Har du en plats som borde stå med här?
Världens bästa tillfälliga arbetsplats, Sverige

Vi vill gärna fylla på vår arbetsplatskarta och du kanske har ett tips på var en företagare mellan två möten bäst sätter sig ner och jobbar? Eller också vet du var en företagare utan kontor hittar en bra mötesplats för en timme eller två. 

Varmt välkommen att skicka ditt tips med adress och kontaktuppgifter och en rad om varför din plats borde stå med här. 

Lyssna på väg till arbetsplatsen

Allt om avdrag för företagare

Har du koll på de bästa – och sämsta – avdragen? Tidningen Företagaren har träffat en av Skatteverkets främsta avdragsexperter. Få svar på dina frågor!

Räkna ut ditt medlemspris nu

Gå med i Sveriges största organisation för småföretagare. Se vad ditt medlemskap kostar: