headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag
Anna-Carin Enwall är tf marknads och försäljningschef på Företagarna.

Tillsammans gör vi skillnad

17 sep 2019
Företagarna är en kraft att räkna med eftersom vi är många. Är du med på resan? undrar Företagarnas marknads- och försäljningschef Anna-Carin Enwall.

Som marknads- och försäljningschef ser jag hur mina kollegor som arbetar med att påverka företagsklimatet känner kraften i att ha fler än sextio tusen medlemmars stöd i ryggen. Den styrkan gör att politiker och tjänstemän öppnar dörrarna för oss och den trovärdigheten får makthavarna att lyssna på vad vi tillsammans med våra medlemmar har att säga. Det gäller inte minst nu i coronakristider. 

Vi kan göra ännu mer om vi blir ännu fler

Jag är  stolt över de politiska segrar som vi alla tillsammans uträttat och fortsätter att jobba för. Och jag är övertygad om att vi som organisation kan uträtta ännu mer om vi blir ännu fler!

Det är därför vi jobbar stenhårt för att få fler företagare att få upp ögonen för alla fördelar det innebär att vara medlem i Företagarna, både i kris och i vardag. 

Vi behöver dig!

Det är vår uppgift i organisationen att se till att du som är medlem får praktisk hjälp och kunskap för att kunna bli ännu mer framgångsrik i ditt företagande och göra bättre affärer och att du utvecklas genom våra nätverk. Men, det är lika viktigt att du känner att vårt politiska arbete gör skillnad för dig som företagare.

Tillsammans flyttar vi gränserna för vad vi kan åstadkomma framåt och vi kommer en liten bit längre fram för varje företagare som väljer att bli en del av vår företagarfamilj.

Du hänger väl med på vår resa mot Ett företagsklimat i världsklass

49 anledningar att bli medlem 

Alla företagare är unika. Här har vi samlat 49 anledningar till varför det är en god idé att vara medlem i Företagarna. 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap