headphones newspaper video-player

Tillsammans gör vi skillnad

17 sep 2019
Företagarna är en kraft att räkna med eftersom vi är många. Är du med på resan? undrar Företagarnas marknads- och försäljningschef Linda Syrén.

Som marknads- och försäljningschef ser jag hur mina kollegor som arbetar med att påverka företagsklimatet känner kraften i att ha fler än sextio tusen medlemmars stöd i ryggen. Den styrkan gör att politiker och tjänstemän öppnar dörrarna för oss och den trovärdigheten får makthavarna att lyssna på vad vi tillsammans med våra medlemmar har att säga.

Jag är jag stolt över de politiska segrar som vi alla tillsammans uträttat och fortsätter att jobba för. Jag är övertygad om att vi som organisation kan uträtta ännu mer om vi blir ännu fler. Det är därför vi jobbar stenhårt för att få fler företagare att få upp ögonen för alla fördelar det innebär att vara medlem i Företagarna.

Vi behöver dig

Det är vår uppgift i organisationen att se till att du som är medlem får praktisk hjälp och kunskap för att kunna bli ännu mer framgångsrik i ditt företagande och göra bättre affärer och att du utvecklas genom våra nätverk. Men, det är lika viktigt att du känner att vårt politiska arbete gör skillnad för dig som företagare. Tillsammans flyttar vi gränserna för vad vi kan åstadkomma framåt och vi kommer en liten bit längre fram för varje företagare som väljer att bli en del av vår företagarfamilj. Du hänger väl med på vår resa mot ett företagsklimat i världsklass?

49 anledningar att bli medlem 

Alla företagare är unika. Här har vi samlat 49 anledningar till varför det är en god idé att vara medlem i Företagarna. 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD