För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Näringslivsdagen: Uppskattad och välbesökt

Rekordmånga företagare passade på att visa upp sig när det var dags för 2016 års upplaga av Näringslivsdagen på Rosvalla. Förmiddagen som ägnades åt och för näringsidkare gick i digitaliseringens tecken. Företagarnas VD Günther Mårder var den som öppnade med en talande beskrivning av hur viktigt det är att som företagare ta till sig vad som sker och snabbt utvecklas i företagsvärlden.

Digitalisering är inget nytt fenomen konstaterade Günther men får en allt större påverkan hur man driver sitt företag. Det gäller inte minst hur jag som företagare ser nya möjligheter till utveckling, effektivisering och kommunikation som ett verktyg att utvecklas och bli mer effektiv.

Vid flera av montrarna ordnades miniseminarier där utställarna berättade om sin syn på och visade exempel på vad digitaliseringen innebär.

I Företagarna Nyköping Oxelösunds monter fanns även Arbetsföreningen med sin aktivitet ”Jobbsökarna” som är ett projekt i samarbete med Företagarna.

En rad utmärkelser delades också ut under dagen och vid kvällens MINO-gala på Träffen.

Årets Unga Företagare i Nyköping Oxelösund

William Choukeir, iBuildGreen Scandinavia AB

Årets Företagare i Nyköping

Karin Bjärle, PS of Sweden AB

Årets Företagare i Oxelösund

Pernilla Eriksson och Caroline K. Wellsjö, Salong Miracel Hair & Home

 

 

Bild ovan:
Företagarnas VD Günther Mårder höll ett intressant inlägg på Näringslivsdagen i Nyköping om vikten för oss företagare att tda till sig de möjligheter som digitaliseringen har öppnat. Här på besök hos Julia Bergman och Camilla Frank i Företagarna Nyköping Oxelösund och ”Jobbsökarnas” gemensamma monter.

 

Flera miniseminarier hölls under dagen. Här är det Peter Karlsson, LearningWell East vars rubrik var ”Från flyktingströmmar till terroristdåd – så fungerar modern omvärldsbevakning”.

 

Idérika ungdomar nu aktiva i UF, Ung företagsamhet, visade upp sina satsningar. Tilda Wistrand och Sandra Petersson marknadsförde en produkt att använda på öppnade burkar.

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.