För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Årets Företagare i Nyköping 2016

Årets företagare i Nyköping 2016 är inte bara entreprenör utan även en äkta innovatör. Hon har lyckats att få en av världens äldsta och mest konservativa idrotter, hästsporten, att tänka om och börja tänka på djurens bästa.

Med ett skarpt sinne för affärer, ett äkta jävlar anamma och mycket hårt slit över hela världen har hon på några få år byggt upp ett företag som växer med flera 100 procent i omsättning varje år och skapar ständigt nya arbetstillfällen.
Har inte bara satt Sverige på hästsportens karta utan även lyft fram Nyköping. Hon är en mycket omtyckt person som är en väldigt bra förebild för andra unga kvinnor!
Årets Företagare 2016 i Nyköping är Karin Bjärle, PS of Sweden.

En fantastisk framgångssaga. Det måste man säga att Årets Företagare i Nyköping 2016 - Karin Bjärle, PS of Sweden har. En stark kandidat tycker vi i Företagarna Nyköping Oxelösund att Karin är som Sverigekandidat nästa år.

 

Foto Mauri Karlsberg

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.