För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Vilka härliga entreprenörer vi har!

Morgonsoffan på Pelles Lusthus fredagen den 11 november bjöd på ett mycket omväxlande och uppskattat program för en fullsatt ”salong”.

Som vanligt spännande och framgångsrika entreprenörer i soffan hos en pigg och alert Julia Rosqvist. Hon hade en intressant intervju med en av Sörmlands mest framgångsrika keramiker och designer – Anna Lindell, Sörmlands Kulturpristagare, som berättade om sin fantastiska resa som lärling till idag en firad keramiker.


För den matiga delen svarade en annan hyllad företagare. Nyköpings och Sveriges bästa pizzabagare, Tony Gerasovski, som berättade om sin utveckling från pappas pizzeria Fasana till sin satsning på industrialiserad bakning och succé med djupfrysta pizzor.
PÅ programmet stod också en blandning av rally och information om hur turistsommaren utvecklades i Södermanland. För bilpratet svarade Rallyjonna E-son Brådhe, tredje generationens rallykvinna. Turistnäringen fick  STUA:s vd Ola Lindgren Nilsson ta hand om och målade upp en i stort sett positiv bild av hur sommaren varit för besöksnäringen i länet.


Nästa Morgonsoffa blir den 9 december.
Bilden: Anna Lindell, Sörmlands Kulturpristagare, intervjuas av Julia Rosqvist.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.