För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter

Årets Företagare Uppvidinge 2017

Publicerad 9 apr 2018
Årets Företagare 2017 i Uppvidinge har utsetts av Företagarna Uppvidinge. Priset har tilldelats Tomas Gillsjö TG Automation AB i Alstermo

Priset delades ut den 7 april. Tomas uppvaktades och överraskades med blommor, statyett  och diplom utdelat av ordförande Företagarna Uppvidinge Ulrica Bennesved och styrelseledamot Marcus Silvander. Näringslivsutvecklare Magnus Jonsson deltog också. 

Årets Företagare tävlar nu vidare i länsfinal för att representera Kronobergs län. I oktober koras landets ”Årets Företagare” vid en stor gala i statshuset i  Stockholm.

Motivering

Med en tydlig vision att utmana flera branscher med automation i modern tappning, med en stor geografisk spridning från norr till söder i vårt land men också där en del export ingår.

I samarbete med andra företag i kommunen har TG Automation med den äran visat vad företag från Uppvidinge kommun klara i hård konkurrens inom sin nisch.

Priset som Årets företagare tilldelas er för ert engagemang för att utveckla industriell automation, affärer och personal. 

Taggar
Fler nyheter från Företagarna