GARANT Sjukvård

Tryggt, snabbt och enkelt om du blir sjuk.

Du som företagare drabbas extra hårt vid sjukdom. Företagets intäkter minskar och ekonomin påverkas snabbt negativt. Långa köer inom den offentliga vården gör att också din privata ekonomi kan påverkas dramatiskt. Därför har vi på Företagarna inom konceptet GARANT försäkringar förhandlat fram en privat sjukvårdsförsäkring till dig som medlem.

GARANT Sjukvård erbjuds i samarbete med Länsförsäkringar.

Sjukvårdsförsäkringen ger dig snabb tillgång till specialistvård. Väljer du e-vård, psykologibehandling och sjukgymnastik på distans, behöver du inte betala självrisk. E-vård, alltså medicinsk rådgivning via datorn eller via en app i din smartphone, kan vara ett smidigt sätt att få hjälp vid besvär som kräver receptbelagd medicin. Du kan därmed få receptet direkt via mobilen.

Försäkringen ersätter bland annat läkarbesök, operationer och hjälpmedel. Det ingår även effektiv rehabilitering och förebyggande hälsotjänster med bland annat personligt samtalsstöd, hälsoprofil och webbaserade hälsoprogram för att förebygga ohälsa. Läs mer om de förebyggande hälsotjänsterna som ingår i din försäkring.

Tänk på att kontrollera om du redan har en sjukvårdsförsäkring någon annanstans, ersättning kan inte lämnas från två försäkringar.

Anmäla ett olycksfall

Ring oss på telefonnummer 08 - 406 17 77 så hjälper vi dig direkt!

 

 

Intresseanmälan

Namn
Telefonnummer
Epost
Frågor & Svar

Hur lång är uppsägningstiden och hur gör jag om jag vill avsluta min försäkring?

- Försäkringen löper på så länge den är betald. Vid varje förfallodag finns möjlighet att avsluta försäkringen.

Jag vill säga upp min försäkring, hur gör jag?

-Meddelar oss skriftligt till Företagarnas Försäkring, på forsakring@foretagarna.se eller Företagarna Försäkringar C/O Länsförsäkringar Hälsa, 106 50 Stockholm

Jag förstår inte hur jag ska gå till väga för att teckna försäkringen?

- Ibland kan det vara svårt att hålla isär de begrepp som nämns i samband med att man fyller i en ansökan, och då är det bättre att se till så att det blir rätt gjort. Kontakta därför vår försäkringsservice på telefon 08 – 406 17 77, eller e-post forsakring@foretagarna.se, så hjälper vi dig.

Jag har drabbats av en skada, men förstår inte hur jag ska gå till väga för att anmäla den?

- Ibland kan det vara svårt att förstå hur en skada ska anmälas, och då är det bättre att se till så att det blir rätt gjort. Kontakta därför vår försäkringsservice på telefon 08 – 406 17 77, eller e-post forsakring@foretagarna.se, så hjälper vi dig.