GARANT Bil

En flexibel fordonsförsäkring för dig som företagare.

GARANT Bil är framtagen i samarbete med försäkringsförmedlaren Willis Towers Watson Sweden AB (nedan Willis Towers Watson) och försäkringsbolaget Protector. Willis Towers Watson distribuerar och administrerar försäkringen. 

GARANT Bil kan tecknas för samtliga fordonstyper (ej yrkestrafik) som ägs av ditt företag. Försäkringen erbjuder i sin grundomfattning ett heltäckande skydd med bl a ett allriskskydd för t ex nyckelförlust och skada i kupé samt maskinskada upp till åtta år alternativt 15 000 mil.

Omfattningen och självrisker kan dock i hög grad väljas utifrån de behov och önskemål som passar ditt företag bäst, vilket i sin tur gör att du kan påverka premien.

Ansökan om offert GARANT Bil

Jag är medlem i Företagarna

För att ansöka om offert behöver du vara medlem i Företagarna. Läs mer och bli medlem här. 

Villkor för behandling av personuppgifter

Genom att kryssa i boxen ovanför godkänner jag villkoren.

 

Tilläggsförsäkringar

I produktbladet nedan framgår olika tillägg som kan tecknas t ex för hyrbil, egendom i bil m.m.

Läs mer i produkt- och förköpsinformationen

Kombirabatt

Tecknar du GARANT Bil i kombination med GARANT Småföretag får du dessutom en rabatt med 10 % på premien för GARANT Småföretag. Kombirabatten omfattar inte tilläggsförsäkringarna.

Har du frågor?

Kontakta Willis Towers Watson genom att skicka e-post till sakforsakring@foretagarna.se eller ringa tel:  08 – 406 17 77.

Skadeanmälan

Vill du göra en skadeanmälan? Klicka här

Vid anmälan om skada ska alltid ”Företagarna” och försäkringsnummer anges.

Vid frågor, skicka e-post till skador@protectorforsakring.se eller ring tel 08-410 637 00 (Öppet måndag – fredag 09.00 – 17.00).
Vid akuta frågor utanför kontorstid dirigeras samtalet vidare till skadejour på Falck.

 

Frågor och svar GARANT Bil

Måste fordonet vara företagsägt?
Ja, försäkringen kan bara erbjudas för företagsägda bilar.
 
Hur ska jag göra om jag vill teckna er försäkring?
Skicka in en offertförfrågan till Willis AB via formuläret ovan på denna sida. Du kan också ringa Willis AB på 08-406 17 77.

När kan jag få offert?
Det är bra om du kontaktar Willis AB minst en vecka innan du är i behov av försäkringen så att du hinner gå igenom offerten. Oftast kan Willis AB dock lösa det samma dag om det skulle behövas. Om du har en befintlig försäkring är det bra om du kontaktar Willis AB inför förfallodagen av den.
 
Vad gör jag om jag drabbas av skada?
Kontakta försäkringsbolaget Protector så snart som möjligt via deras hemsida, alternativt på telefon: 08-41063700.
 
Vad är uppsägningstiden på försäkringen?
Försäkringen har en avtalsperiod på ett år, med förnyelse den 1 december varje år. Om du säljer bilen kan försäkringen avslutas i förtid och återbetalas genom att du skickar e-post och meddelar Willis AB. I annat fall kan den sägas upp i samband med förfallodagen den 1 december.