För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Företagarpodden #261: Så optimerar du logistiken

Logistik är lätt att ta för givet, men som småföretagare kan det vara extra känsligt när verksamheten stannar upp för att logistiken inte rullar på. I veckans avsnitt får vi experttips på hur du ska hantera logistiken i ditt bolag.
Fredrik Edeland är veckans gäst i företagarpodden.

Günther får besök i studion av Fredrik Edeland, grundare av Sendify och Express Delivery och andra pristagare i Årets Unga Företagare Sverige 2019. Sendify lanserades i slutet av 2015 och är en end-to-end-tjänst för småföretagare att beräkna pris, boka och spåra frakt.


Förra året fick Sendify in 1,7 miljoner euro i riskkapital från det Berlinbaserade bolaget Altantic Labs. Nu har de tagit in ytterligare kapital. I veckans avsnitt får du tips om hur du snabbt kan skala upp ett bolag med hjälp av externt kapital och investeringsrundor.

Är du student och funderar på att starta bolag parallellt? Här får du även tips på hur du ska agera och vad du ska undvika. Lyssna nu!



Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss på Spotify, Apple Podcasts eller Soundcloud

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.