För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

#företagarpodden #246: Inspireras av den svenska spelsuccén

Vad kan vi lära oss av den framgångsrika svenska spelbranschen? Och när är det rätt läge att lämna ett bra jobb för att starta eget? Det är några av de ämnen som vi diskuterar i veckans avsnitt av #företagarpodden.
Günther Mårder och Tonmy Palm.
Günther får besök i studion av Tommy Palm som är vd och medgrundare för spelstudion Resolution Games. Han har en bakgrund som talesperson och spelutvecklare på King där han var en av skaparna av världssuccén Candy Crush Saga. 2015 lämnade han King för att starta eget. Resolution Games har idag 65 anställda och går nu med vinst på månadsbasis. Creandum, Bonnier Growth Media och Google Ventures är några av investerarna i bolaget som rankas som ett av Europas viktigaste startup-bolag.
 


AR (Augmented Reality) och VR (Virtual Reality) spås få stora konsekvenser för många viktiga branscher. Hur kan småföretagare dra nytta av den nya tekniken? Det är bara några av de saker som vi tar upp i veckans avsnitt.

Vad krävs för att optimera bolaget för att få riskkapitalisterna på kroken? I veckans avsnitt får du experttips. Lyssna nu!

 

Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss på Spotify, Apple Podcasts eller Soundcloud

Taggar
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.