headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd för företagare
Günther Mårder, Darja Isaksson och Helena Fond.

#företagarpodden #251: Så kan småföretag lyckas med innovation

Hur fungerar dialogen mellan myndigheter och företagare egentligen? Och hur ska företagare få bättre stöd för att lyckas med innovation i sitt företag? Det diskuterar vi i veckans avsnitt.

Günther får besök i studion av Darja Isaksson som sedan augusti 2018 är generaldirektör för Vinnova – verket för innovationssystem.

Hon är även sedan 2019 ledamot av regeringens digitaliseringsråd och har en lång bakgrund som företagare som grundare av byråerna inUse och Ziggy Creative Colony. Dessutom gästas podden av Helena Fond, Företagarnas expert på regelförenkling och arbetet mot regelbörda.


Vad är skillnaderna mellan innovationer, affärsutveckling och uppfinningar? Och hur gör jag som företagare för att ta del av den hjälp och de stöd som finns för att utveckla min produkt eller verksamhet? I veckans avsnitt får du mängder med tips.

Ökande administration och konstiga regler är ett hinder för framgångsrika företagare. Men det finns lösningar och verktyg som kan lösa krånglet. I veckans avsnitt diskuterar vi även vilka lösningar som behövs. Lyssna nu!

 

Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss i SPOTIFY, PODCASTER eller på SOUNDCLOUD