För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

#företagarpodden #251: Så kan småföretag lyckas med innovation

Hur fungerar dialogen mellan myndigheter och företagare egentligen? Och hur ska företagare få bättre stöd för att lyckas med innovation i sitt företag? Det diskuterar vi i veckans avsnitt.
Günther Mårder, Darja Isaksson och Helena Fond.

Günther får besök i studion av Darja Isaksson som sedan augusti 2018 är generaldirektör för Vinnova – verket för innovationssystem.

Hon är även sedan 2019 ledamot av regeringens digitaliseringsråd och har en lång bakgrund som företagare som grundare av byråerna inUse och Ziggy Creative Colony. Dessutom gästas podden av Helena Fond, Företagarnas expert på regelförenkling och arbetet mot regelbörda.


Vad är skillnaderna mellan innovationer, affärsutveckling och uppfinningar? Och hur gör jag som företagare för att ta del av den hjälp och de stöd som finns för att utveckla min produkt eller verksamhet? I veckans avsnitt får du mängder med tips.

Ökande administration och konstiga regler är ett hinder för framgångsrika företagare. Men det finns lösningar och verktyg som kan lösa krånglet. I veckans avsnitt diskuterar vi även vilka lösningar som behövs. Lyssna nu!

 

Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss på Spotify, Apple Podcasts eller Soundcloud

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.