För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

#företagarpodden #232: Öka engagemanget i ditt team

Hur maxar man engagemanget i sitt team? Och hur är det att leda en internationell grupp i ett snabbväxande startupbolag? Det tar vi reda på i veckans avsnitt av #företagarpodden.
Günther Mårder får besök av Caroline Fjellner och hennes 3 veckor gamla dotter Liv.

Günther får besök i studion av Caroline Fjellner. Hon är ingenjören och managementkonsulten som blev grundare och vd på den snabbväxande startupen &frankly som verkar inom det nya området ”employer engagement”. Idag leder hon ett multinationellt team på 45 personer som hjälper HR-ledare och chefer att mäta och öka engagemang bland medarbetarna genom sitt digitala verktyg.


Den senaste Gallupundersökningen visar att endast 14% av alla medarbetare i Sverige är engagerade i sitt arbete. Vad beror det på och vad krävs för att öka engagemanget på arbetsplatsen? I veckans avsnitt får du mängder av konkreta tips.

Hur tar man steget till att starta eget om man känner att man inte får genomslag för sina idéer i sitt nuvarande arbete? Caroline delar med sig av sina viktigaste råd. Lyssna nu!

 

Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss på Spotify, Apple Podcasts eller Soundcloud

Taggar
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.