För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

#företagarpodden 219: Optimera din privatekonomi

Hur får håll man koll på ekonomin samtidigt som företaget ställs för oväntade prövningar? I veckans avsnitt får du mängder med tips men en särskilt inbjuden gäst.
Günther Mårder och Annika Creutzer.

Günther Mårder får besök av ekonomijournalisten, författaren och föreläsaren Annika Creutzer. Hon har tidigare varit chefredaktör på Privata Affärer, privatekonom på Skandiabanken och är sedan många år Plånboken i P1:s privatekonomiska expert.

Hon har flera gånger prisats för sitt arbete både som föreläsare, folkbildare och journalist samt korats till Årets Finansiella folkbildare.


Sverige har en halv miljon egenföretagare. Hur ska de få stöd i krisen? Många av frågeställningarna berör dig som har enskild firma. Vi går igenom regeringens krispaket och behoven av ett möjligt omsättningsstöd. 

Vad ska man framförallt tänka på för att få ordning på sin privatekonomi om firman plötsligt har mindre att göra? Och hur undviker man de vanligaste ekonomiska misstagen?  Det och mycket mer får du svar på i veckans avsnitt. Lyssna nu!

 

Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss på Spotify, Apple Podcasts eller Soundcloud

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.