För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

#företagarpodden 217: Krispaket och sjuklön - vad gäller?

Många företagare berörs kraftigt av den pågående corona-krisen. Hur ska man tänka och vad innebär regeringens krispaket? I podden får du svar!
Günther Mårder med Alexandra Hernadi och Erik Ageberg.

Förra veckan presenterade regeringen tillsammans med Centerpartiet och Liberalerna ett nytt krispaket för att hjälpa de mindre företagen att hantera den mycket allvarliga kris som coronaviruset har lett till i ekonomin och som slår stenhårt mot företagen.

I veckans avsnitt har vi bjudit in Alexandra Hernadi, politisk strateg på Företagarna och Erik Ageberg, Företagarnas expert på socialförsäkringar för att diskutera hur du som företagare kan dra nytta av de nya åtgärderna.


Dessutom denna vecka:

Hur går det till när Företagarna påverkar beslutsfattare i arbetet med att förbättra företagsklimatet under krisen? Vi ger en inblick i arbetet bakom kulisserna.

Många lyssnare har hört av sig med frågor om vad som gäller kring sjuklön och karensdagar. I podden besvarar vi de viktigaste frågorna som du måste känna till. Lyssna nu!

 

Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss på Spotify, Apple Podcasts eller Soundcloud

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.