För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

#Företagarpodden #198: Viktigaste skattetipsen inför årsskiftet

Goda råd är dyra, framförallt när det kommer till bokslut och deklaration. I veckans avsnitt ger vi dig de viktigaste tipsen inför årsskiftet.
Günther Mårder och Malin Havefjäll.
Veckans gäst är egenföretagaren som blev informatör hos Skatteverket. Efter en karriär som bland annat dansare och hundmassör blev Malin Havefjäll en fena på bokföring och deklaration. Nu rådger hon företagare om hur de enklast gör avdrag och får ta del av sin återbäring.

 

Vad är det viktigaste man ska tänka på kring skatter och bokslut inför årsskiftet? Och vilka är de vanligaste misstagen? Det är bara några av de viktiga tips som levereras i veckans avsnitt.

Günther har några spännande förslag på hur politikerna kan anpassa skatteverkets direktiv så att de blir mer företagarvänliga. Dessutom reder vi ut begreppen, vad är skillnaden mellan en digital och fysisk brevlåda? Och sist men inte minst tar vi reda på vad som händer om du betalat in för mycket skatt. Lyssna nu!
 

Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss på Spotify, Apple Podcasts eller Soundcloud

Taggar
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.