podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - dagsfärska nyheter om företag i hela Sverige

#Företagarpodden #175: Så undviker du de vanligaste misstagen!

Vilka är de typiska misstagen som företagare gör? Och vilka misstag har Günther och Julia själva gjort? I dagens avsnitt tar vi reda på de vanligaste misstagen och hur du ska undvika de.

Efter en tids frånvaro är Julia äntligen tillbaka i podden! Vad har hon haft för dig? Günther berättar om sitt besök i Göteborg och deras krafttag för att locka fler småföretagare.


Många företagare tror att man klarar av att göra allting själv och vissa saknar en krisplan. Det är bara några av de vanliga misstagen företagare gör. I podden får du tips på hur ska göra istället för att nå maximal framgång.

Vi besvarar vi en lyssnarfråga om vad som egentligen gäller om en arbetstagare vill vara ledig från jobbet en halvdag för att gå på en släktings studentfirande. Dessutom berättar Günther om sin hemliga karriär som reklamröst. Lyssna nu

Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss på Spotify, Apple Podcasts eller Soundcloud

 

Taggar
Riks Guide
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Företagarnas Nätverk

Med kraften i nätverket av 60 000 företagare kan våra medlemmar utbyta kunskap, hitta synergier för varandras affärer och tillsammans skapa ett bättre företagsklimat.

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.