podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - från hela Sverige om sånt som påverkar ditt företag just nu.

Företagarpodden #174: EU-valet 2019 – så gick det

Valet till Europaparlamentet är avgjort. Men vad innebär resultatet egentligen? I veckans avsnitt går vi igenom det viktigaste som du måste känna till.

Veckans gäst är Theresa Ryberg, chef för Enterprise Europe Network Stockholm, som ska hjälpa oss att reda ut vad du som företagare bör veta.


Det preliminära resultatet för valet till EU-parlamentet visar på fortsatt majoritet för partier som vill utveckla det europeiska samarbetet. För Sveriges företagare bör det innebära en lättnadens suck. Men det förutsätter att unionen även i framtiden fokuserar på kärnan i EU-samarbetet genom att riva handelshinder, minska regelkrångel för företag och utveckla den inre marknaden. Nu är det upp till bevis för partierna att leverera för småföretagen.

Hur ska partierna och de nya parlamentarikerna agera för att kunna riva upp handelshinder och påverka regelbördan i positiv riktning? Det och mycket mer diskuterar vi i veckans avsnitt. Lyssna nu!

Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss på Spotify, Apple Podcasts eller Soundcloud

 

Taggar
Riks Guide
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Företagarnas Nätverk

Med kraften i nätverket av 60 000 företagare kan våra medlemmar utbyta kunskap, hitta synergier för varandras affärer och tillsammans skapa ett bättre företagsklimat.

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.