För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

#Företagarpodden #155: Äntligen regering!

Äntligen har Sverige en ny regering! Men vad betyder det egentligen för alla företagare? I #Företagarpodden får du svar!

Avtalet? Uppgörelsen? Överenskommelsen? Vad ska vi kalla det egentligen? Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Centerpartiet och Liberalerna har kommit överens om ett samarbete vilket till slut blev lösningen på de senaste veckornas komplicerade regeringsbildning.


Podden får besök som av Företagarnas samhällspolitiske chef, Patrik Nilsson, som analyserar det nya samarbetet ur ett företagarperspektiv. Vilka vinster finns för alla som driver företag och vilka är riskerna?

Vi har fått en ny näringsminister – Ibrahim Baylan, tidigare energiminister och en ny landsbygdsminister – Jennie Nilsson medan Mikael Damberg blir inrikesminister. Hur kommer de nya ministrarna att påverka näringspolitiken? Blir det en nystart för relationen mellan regeringen och näringslivet? Lyssna nu!

Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss på Spotify, Apple Podcasts eller Soundcloud

Taggar
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.