podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - dagsfärska nyheter om företag i hela Sverige
Günther Mårder och Boo Gunnarsson från Visma.

#Företagarpodden #201: Hantera ekonomin och väx snabbare

Hur överlever man första året som företagare? Och hur får du ut maximalt av sitt ekonomisystem? I veckans program får vi experttips från Visma.

Günther får besök i studion av Boo Gunnarsson arbetar på Visma Spcs som expert på företagarfrågor. Han är en flitigt anlitad föreläsare i hela Sverige, engagerad styrelsemedlem i NyföretagarCentrum och driver eget företag. Vid sidan om jobbet är han fotograf med egen firma. Visma Spcs är Sveriges största leverantör av ekonomiprogram och internetlösningar till företag och redovisningsbyråer.


Många företagare är proffs inom sitt specialområde men är inte så erfarna inom ekonomihantering. Här får du tips på vad du behöver kunna för att spara tid och pengar. Vi får även tips på hur du ska tänka om du som anställd vill testa på livet som företagare utan att säga upp dig. Lyssna nu!

 

Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss på Spotify, Apple Podcasts eller Soundcloud

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Företagarnas Nätverk

Med kraften i nätverket av 60 000 företagare kan våra medlemmar utbyta kunskap, hitta synergier för varandras affärer och tillsammans skapa ett bättre företagsklimat.

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.