headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag
Julia Selander och Günther Mårder i Företagarpodden - avsnitt 105 om Företagande och föräldraskap.

Företagare och förälder #företagarpodden 105

7 feb 2018
Egen företagare, och så mamma eller pappa också? Vi grottar ner oss i vab, kontakten med Försäkringskassan, amning på styrelsemöten, förlorade samt nyvunna kunder och föräldralivets allehanda utmaningar kombinerat med barn i detta avsnitt!

Jag är inte bara företagare, jag är förälder också. Men hur är det att bolla bebisen "företaget" med bebisen "riktig bebis"?

I detta avsnitt medverkar företagaren Klara Härgestam, som i sitt arbete med en bok på temat bebis och business träffat mängder av företagare som har barn. Hon delar med sig av flera historier.

- Affärsutvecklingsmässigt är det bara vinster att bli förälder, menar Klara.

Dessutom får vi veta hur Günther styr mellan föräldraskap och rollen som vd medan Julia kan få en insyn i föräldrarnas krassa verklighet.

Hur funkar vab för företagare?

 

Det blir svar på mängder av funderingar. När ska man berätta för kunder att man ska få barn? Förlorar man kunder om man är föräldraledig länge - eller vinner man nya? Vilka åldrar är de perfekta för att kunna ta med barnen på styrelsemöte? Hur jobbar man när bebisen sover?

Och HUR får man ordning på sina vabb-dagar som företagare? (Går det att muta Försäkringskassan eller vad gör man för att det inte ska ta år och dar att få ordning på?)

Missa inte detta oumbärliga avsnitt, för dig som är förälder och företagare, vill bli något eller bägge av detta i framtiden, eller har med dessa typer av människor att göra! 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap