podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - dagsfärska nyheter om företag i hela Sverige
Julia Selander och Günther Mårder i Företagarpodden - avsnitt 105 om Företagande och föräldraskap.

Företagare och förälder #företagarpodden 105

Egen företagare, och så mamma eller pappa också? Vi grottar ner oss i vab, kontakten med Försäkringskassan, amning på styrelsemöten, förlorade samt nyvunna kunder och föräldralivets allehanda utmaningar kombinerat med barn i detta avsnitt!

Jag är inte bara företagare, jag är förälder också. Men hur är det att bolla bebisen "företaget" med bebisen "riktig bebis"?

I detta avsnitt medverkar företagaren Klara Härgestam, som i sitt arbete med en bok på temat bebis och business träffat mängder av företagare som har barn. Hon delar med sig av flera historier.

- Affärsutvecklingsmässigt är det bara vinster att bli förälder, menar Klara.

Dessutom får vi veta hur Günther styr mellan föräldraskap och rollen som vd medan Julia kan få en insyn i föräldrarnas krassa verklighet.

Hur funkar vab för företagare?

 

Det blir svar på mängder av funderingar. När ska man berätta för kunder att man ska få barn? Förlorar man kunder om man är föräldraledig länge - eller vinner man nya? Vilka åldrar är de perfekta för att kunna ta med barnen på styrelsemöte? Hur jobbar man när bebisen sover?

Och HUR får man ordning på sina vabb-dagar som företagare? (Går det att muta Försäkringskassan eller vad gör man för att det inte ska ta år och dar att få ordning på?)

Missa inte detta oumbärliga avsnitt, för dig som är förälder och företagare, vill bli något eller bägge av detta i framtiden, eller har med dessa typer av människor att göra! 

Taggar
Riks
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Företagarnas Nätverk

Med kraften i nätverket av 60 000 företagare kan våra medlemmar utbyta kunskap, hitta synergier för varandras affärer och tillsammans skapa ett bättre företagsklimat.

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.