För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Larry Leksell - intervjuspecial #företagarpodden 115

Går det, och bör man, tjäna pengar samtidigt som man försöker rädda världen? En av alla frågor vi pratar om med Larry Leksell, gäst i veckans mycket intressanta avsnitt av #företagarpodden.
Larry Leksell gästar veckans avsnitt av #företagarpodden

Julia har mött en ny personlig favorit och idol på entreprenörskapshimlen! Superentreprenören Laurent "Larry"Leksell, huvudägare i Elekta, grundare av Leksell Social Ventures och tidigare ordförande i Stadsmissionen gästar henne och Günther i veckans podcastavsnitt.

Larry är aktuell med biografin Strålande tider, en bok han skrev "på beställning" av sina barn. Missa inte ett engagerande avsnitt där han ger sin bild av sitt liv som entreprenör, så långt, och historierna bakom hans företag och företaganden.

Vi får höra hans tankar om hur man kan lösa samhällsutmaningar med entreprenörskapet som kraft och flera resonemang kring frågan hur man lyckas med sitt företagande!

Dessutom får du veta mer om vad som krävs för att lyckas med din pitch inför Leksell Social Ventures.

Och så undrar vi: Vilket är det konstigaste regelkrånglet för företagare som du råkat ut för eller hört om? Vi vill ha din story! (Günther delar med sig av en historia vi fått in som du också kan läsa mer om här ...)

Ge oss ett omdöme, stjärnor eller följ oss på Spotify, Apple Podcasts eller Soundcloud

Taggar
Riks Reportage
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.