För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Så blev Pär Svärdson kung på e-handel #företagarpodden 91

Det var inte självklart att sälja böcker, berättar Pär Svärdson, mannen bakom succéerna Adlibris och Apotea, som gästar veckans avsnitt. Dessutom, svar på frågan hur man bäst tar betalt för kortare uppdrag. Bolag eller anställning?
#företagarpodden gästas av Pär Svärdson

Vill du kasta dig direkt in i en personlig intervju med e-handelskungen Pär Svärdson, grundare av Adlibris och Apotea och Årets Företagare 2015? Börja lyssna omkring minut 30! Pär delar frikostigt med sig av sina erfarenheter och ger tips för att lyckas som entreprenör.

Innan dess, lyssnarfrågor. Denna vecka om skatt på gåvor man samlar in på sin webbplats samt om hur man bäst tar betalt. Är det värt att starta ett bolag för att ta ett uppdrag på 6 månader?

Dessutom uppmanar vi: skicka in DINA historier på temat #metoo till oss. Har du på något sätt behövt hantera sexuella trakasserier på ditt företag eller arbetsplats? I nästa avsnitt diskuterar vi ämnet ur ett företagarperspektiv!

Vill du ställa en fråga eller berätta din #metoo-historia?

Twittra med hashtag #företagarpodden eller knattra ner frågan i formuläret här på sidan! Vi svarar på så många frågor vi bara hinner, så skicka på!

Intervjun med Pär Svärdson finns också i Företagarnas medlemstidning Företagaren - läs här!

Taggar
RiksHeby
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.