podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - från hela Sverige om sånt som påverkar ditt företag just nu.

Företagarpodden- Hur mår småföretagen?

Hur bra går det för Sverige och svenska företag? Vi frågade företagarna själva – och vänner, vi har ett resultat! Som bonus: Tjock av rotfrukter?

Veckans avsnitt av #företagarpodden bjuder på det spännande resultatet från Småföretagsbarometern som diskuteras tillsammans med Swedbanks Fredrik Jutnäs. Hur ser företagare i Sverige på svensk konjunktur och ekonomi? Allt från skulder till sysselsättning och jakten på rätt kompetens behandlas.

Dessutom avslöjar Günther vinnarna i två lunchtävlingar som han arrangerat i veckan, ger tips på #sparadkrona och förklarar varför man inte kan bli tjock av rotfrukter.

Missa inget avsnitt!

Tyck till och säg hej!

Som vanligt blir vi grymt glada om du hissar eller dissar, kommenterar eller frågar på Twitter eller Instagram och taggar #företagarpodden.

 

 

 

Taggar
Riks
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Företagarnas Nätverk

Med kraften i nätverket av 60 000 företagare kan våra medlemmar utbyta kunskap, hitta synergier för varandras affärer och tillsammans skapa ett bättre företagsklimat.

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.