För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Företagarpodden- Alternativet till kållektivet

LO säger nej till ansvarskod för schyssta villkor. Eller? Dessutom svar på frågor om föräldraledighet, en rolig hisspitch och några varnande ord.

I detta avsnitt:

Är sista ordet sagt från LO om Företagarnas ansvarskod, förslaget om ett smart alternativ åt de företag kollektivavtalen inte passar för? Eller läste de kanske inte ens debattartikeln ordentligt innan Karl-Petter Thorwaldsson sa nej? Günther har sina teorier och bjuder in sig på finlunch i borgen!

En blivande medlem från Sundsvall får svaret att ett medlemskap i Företagarna oftast inte kostar någonting. Hur det hänger i hop berättar Günther under #sparadkrona.

Vad gäller för föräldraledighet och VAB när jag är heltidsanställd, men också har en enskild firma vid sidan om? Jenny hjälper till att reda ut snåren bland SGI, takvärden och nivåer.

Veckans hisspitch handlar om morgonunderhållning på kontoret - kan det vara det senaste i personalvård och arbetsmiljö? Günther ger råd som fokuserar på att öka effekten och bredda affären. Vi får också tips om hur du döper företaget smart för ökad marknadsföring i sociala medier.

Dessutom, hur kul är det att vara på semester med Günther? Och varför varnade Günthers tidigare ordförande hans blivande fru för att inleda ett förhållande?

Missa inget avsnitt!

Tyck till och säg hej!

Som vanligt blir vi grymt glada om du hissar eller dissar, kommenterar eller frågar på Twitter eller Instagram och taggar #företagarpodden.

Nu är det dags!

Bli medlem i Företagarna

Taggar
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.