headphones newspaper video-player
Corona - råd och stöd till företag

Företagarpodden- Alternativet till kållektivet

11 maj 2016
LO säger nej till ansvarskod för schyssta villkor. Eller? Dessutom svar på frågor om föräldraledighet, en rolig hisspitch och några varnande ord.

I detta avsnitt:

Är sista ordet sagt från LO om Företagarnas ansvarskod, förslaget om ett smart alternativ åt de företag kollektivavtalen inte passar för? Eller läste de kanske inte ens debattartikeln ordentligt innan Karl-Petter Thorwaldsson sa nej? Günther har sina teorier och bjuder in sig på finlunch i borgen!

En blivande medlem från Sundsvall får svaret att ett medlemskap i Företagarna oftast inte kostar någonting. Hur det hänger i hop berättar Günther under #sparadkrona.

Vad gäller för föräldraledighet och VAB när jag är heltidsanställd, men också har en enskild firma vid sidan om? Jenny hjälper till att reda ut snåren bland SGI, takvärden och nivåer.

Veckans hisspitch handlar om morgonunderhållning på kontoret - kan det vara det senaste i personalvård och arbetsmiljö? Günther ger råd som fokuserar på att öka effekten och bredda affären. Vi får också tips om hur du döper företaget smart för ökad marknadsföring i sociala medier.

Dessutom, hur kul är det att vara på semester med Günther? Och varför varnade Günthers tidigare ordförande hans blivande fru för att inleda ett förhållande?

Missa inget avsnitt!

Tyck till och säg hej!

Som vanligt blir vi grymt glada om du hissar eller dissar, kommenterar eller frågar på Twitter eller Instagram och taggar #företagarpodden.

Nu är det dags!

Bli medlem i Företagarna

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap