För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Företagarpodden: Från guldklocka till väckarklocka!

I premiäravsnittet av #företagarpodden förklarar Günther Mårder varför han egentligen är emot rut- och rotavdraget och varför man borde få en väckarklocka istället för en guldklocka efter 25 år på samma arbetsplats. <br><br> Dessutom: Jenny Rosenbaum svarar på vanliga frågor från företagare i juletid och Jan Dinkelspiel gör comeback vid Günthers sida, men denna gång som drake i ”hisspitchen”.

 

 

#företagarpodden varje vecka

För dig som driver företag, vill göra det, eller bara vill ha en fin stund! Kärlek, underhållning, och framförallt saker som du får bättre förutsättningar att nu eller i framtiden bli framgångsrik i ditt företagande!

Fråga och dela med dig!

Skicka in era frågor inför programmen i formuläret här på sidan. Använd hashtaggen #företagarpodden i sociala medier för att prata om podden och med programledarna! 

Alltid i #företagarpodden

Gråzonen: Vi diskuterar saker som är precis vad det låter som. kanske okej, kanske lagligt, men kanske inte lämpligt? Vår opinonschef Patrik är orolig för denna skumma punkt, men vi lovar försöka hålla allt i styr!

Hisspitchen: Vi åker upp en våning eller två i en fiktiv hiss. Pitcha din företagsidé för oss och låt den bli synad! Ur det mest tokiga föds de häftigaste idéerna.

Bli underbart förmögen - #sparadkrona: Allt som kan bygga en personlig rikedom. Öka intäkter och minska kostnader, vad kan en göra? Mycket handlar om rena pengar, men inte bara.

Taggar
Riks
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.