podcast news play företagaren I media förmån faq
Mer nyheter om och för företagare - klicka här!

Företagarnas Digitala Mötesrum v. 7

Tema: Hur säkrar vi investeringarna i IT genom cybersäkerhet? Hur ser Företagarnas närmaste år ut och vart är vi på väg?

Risken för att utsättas för cyberattacker eller på andra sätt förlora data och information har ökat markant under de senaste åren. Företag och organisationer har blivit mer digitala och flexibla i sina arbetssätt vilket ökar sårbarheten på verksamheten och därmed kostnaderna om en incident på företagets digitala infrastruktur skulle inträffa.

Peter Aspenberg, IT- och cybersäkerhetsexpert från 4Trust Svenska AB, berättar om hur företag och organisationer kan skydda sig mot angrepp och hur man kan arbeta för att skapa en medvetenhet i hela organisationen för att motverka informationssäkerhetsincidenter. Målet är att IT tillsammans med cybersäkerhet ska skapa mervärde, ökad trygghet och därmed ökad lönsamhet i företaget.

Förutom IT säkerhet kommer vi även under fredagens FDM ha med oss Företagarnas VD Günther Mårder som kommer berätta vart Företagarna befinner sig idag och vad vi siktar på under 2023.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.