podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - från hela Sverige om sånt som påverkar ditt företag just nu.

Företagarnas Digitala mötesrum v19

Tema: Nya konsumentköplagen samt Digital direkt - kommunikation och administration.

Flera nya viktiga konsumentregler som gäller vid såväl försäljning av varor som tjänster kommer att börja gälla 2022. I detta digitala mötesrum kommer två jurister från Företagarna vara med att förklara förändringarna samt svara på frågor.

Utöver det kommer vi ha med oss Boo Gunnarsson från Visma som ger dig tips på hur du kan digitalisera din kommunikation på ett effektivt sätt och med det även få med dig digitaliseringen i ditt administrativa arbete.

Oxana Iakimenko & Anna Krogh, Jurist/Rådgivare 

Oxana har en juris kandidatexamen från Uppsala universitet och har fördjupat sig på ekonomiska, sociala och kulturella rättigheter.

Anna har arbetat inom både affärsrätt och familjerätt hos ett av Sveriges största rådgivningsföretag. Anna har en affärsjuridisk masterexamen från Linköpings universitet.

Boo Gunnarsson,Visma Spcs egen företagarexpert

 Få har mer koll på småföretagens vardag, utmaningar och hur man kan lyckas som entreprenör än Boo Gunnarson. Han har företagargenerna i blodet och började själv sin företagarkarriär redan som 14-åring. Idag brinner han för att hjälpa andra att lyckas som entreprenörer och delar gärna med sig av sin expertis. Boo är föreläsare och utbildar inom företagande, försäljning och marknadsföring.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.