podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - från hela Sverige om sånt som påverkar ditt företag just nu.

Företagarnas Digitala mötesrum v17 Tema: Ägarskifte & Generationsskifte

Går du eller någon du känner i tankarna att sälja eller köpa ett företag? Då är det här digitala mötesrummet ett tillfälle för dig!

Denna gång har vi ha med oss Företagarnas skattepolitiska expert Patrick Krassén som kommer prata om utmaningar och möjligheter utifrån ett generellt helhetsperspektiv vid ett ägarskifte.

Vi har även med oss Roger Eriksson som är företagsmäklare från Exitpartner som kommer att prata om hur och vad du rent praktiskt skall tänka på om du funderar på att sälja av ditt företag? Att sälja sitt företag är en process med många steg, juridik, avtal och skatter är bara några av alla frågor som kräver både kunskap och erfarenhet för att det ska bli rätt. På fredag kommer du få ta del av en erfaren företagsmäklares tips och råd.

Roger Eriksson, företagsmäklare

Funderar du på att sälja av ditt företag? Att sälja sitt företag är en process med många steg. Frågor inom juridik, avtal och skatter är bara några av alla frågor som kräver både kunskap och erfarenhet för att det ska bli rätt. På fredag kommer du få ta del av en erfaren företagsmäklares tips och råd.

 Patrick Krassén, Expert på skattepolitik, innovationspolitik och krisstödsfrågor.

Aktuella frågor på mitt område:

Skatter för företagare. I synnerhet 3:12-reglerna, arbetsgivaravgifter och gröna skatter, men också rättssäkerhetsfrågor i beskattningen och internationell bolagsbeskattning. Arbetar också med frågor som rör generationsväxling och ägarskifte, statliga krisstöd till företag, insolvensrelaterade frågor, immaterialrätt och småföretagsinriktad innovationspolitik.

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.

Företagarna Nyheter

Nyheter från hela landet för dig som driver företag eller fattar beslut som påverkar företagare.