headphones newspaper video-player

STUDIO: Kostnadseffektiva lösningar inom e-handel och logistik

Vilka lösningar kan DB Schenker erbjuda e-handelskunder och hur ser frakt och logistiklösningarna ut? Svaren får du i denna sändning.
Företagarnas vd Günther Mårder samtalade med Joakim Eriksson, key account manager på DB Schenker om vilka lösningar DB Schenker kan erbjuda sina e-handelskunder och vad som är viktigt att tänka på i frågor som rör frakt och logistik.

Hör även varför företaget Rodahl Marin i Lidköping valt DB Schenker och ta del av hur Eva Leijon som är distriktssäljare i Skara för DB Schenker arbetar med sina kunder.

DB Schenker har tagit fram ett väldigt bra material för dig som är ny inom frakt som finns på bland annat Youtube och har det passande namnet "frakt för blåbär". För ganska snabbt ställs man inför mer frågor än porto och emballage, frågor som rör klimatkompensation, farligt gods och reklamationer exempelvis. Filmerna hittar du här.

DB Schenker är en mycket populär medlemsförmån och nyligen bjöd vi in dem till vårt LIVE-avsnitt om Brexit tillsammans med Tullverket. 

Taggar
Riks
Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Gå med idag!

Här listar vi 49 anledningar till varför du ska gå med i Företagarna.

Nätverk

Som medlem i Företagarna har du tillgång till Sveriges största nätverk för företagare.