headphones newspaper video-player

Portalen som gör dig smartare

13 feb 2019
Nu kan du och dina medarbetare få koll på läget med hjälp av Företagarnas nya digitalportal. Testa gratis i en vecka!

Visst vore det skönt att få lära sig de senaste finesserna inom Excel, Power Point eller Word lika enkelt som det är att starta och pausa en film på SVT Play eller Netflix?

Väntan är över. Företagarna lanserar nu en digitalportal i samarbete med utbildningsföretaget Lexicon där du som företagare kan välja mellan cirka 400 kurser, videor och utbildningar. Det är allt från 5 minuter långa peppkurser om hur du tar hem en affär till längre utbildningar i ekonomistyrning. Det mesta finns på den nya portalen.

– Vi har lyssnat på våra medlemmars önskemål om att få ta del av utbildningar som är anpassade efter en företagares vardag. Våra medlemmar har sällan tid att sätta sig i ett klassrum på förutbestämda tider. Det här är en digital on demand-lösning, det betyder att du kan starta och pausa kursen när det passar dig. Var och när du vill, säger Anna-Carin Enwall som ansvarar för Företagarna Utbildning.

Den nya portalen består av tre delar: det är kurser som hjälper dig att bli ett proffs på de program som ingår i Office 365-paketet, det är korta inspirationsvideor som handlar om allt från förhandlingsteknik till ledarskapssamtal och så ingår också några längre utbildningar som motsvarar innehållet i vad du kan läsa på högskolenivå.

Företagarna erbjuder sedan tidigare möjligheten att köpa utbildningar styckevis, medan den nya digitalportalen erbjuder ett paketpris och access till 400 utbildningar för både dig som företagare och dina medarbetare (max 20 personer). Paketpriset är 9 000 kr/år plus moms.

Testa digitalportalen kostnadsfritt

Just nu har du möjlighet att testa hela digitalportalen kostnadsfritt under en vecka.

10 utbildningar du inte får missa!

➔ Anna-Carin Enwall är affärsutvecklingschef på Företagarna och är ansvarig för Företagarnas utbildningssatsning. Här tipsar hon om 10 kurser och utbildningar som passar särskilt bra för dig som företagare:

1. GDPR-utbildning
2. Playkursen Före, under och efter presentationen
3. Playkurser i retorik
4. Grundläggande ekonomistyrning
5. Värdering, bokslut och årsredovisning, ingår i utbildningen extern redovisning
6. Office 365 – Webinar Sök smart i Office 365
7. Office 365 – Webinar i Excel, formler och funktioner
8. Office 365 – Powerpoint online
9. Office 365 – Tips och tricks
10. Office 365 – Word online

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap
VÄLJ MEDLEMSKAP, ANGE POSTNUMMER OCH ANTAL ANSTÄLLDA OCH SE ÅRSKOSTNAD