För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Nyheter
Tidningen företagaren

Mera sälj med nya Annonstorget

Äntligen kan du erbjuda dina varor och tjänster till andra medlemmar i Företagarna. Tjänsten kallas för annonstorget och är en ny förmån med stark lokal prägel.
Publicerad 6 nov 2017

Det ringer dagligen medlemmar till Företagarna och de efterfrågar alla samma sak: Hur kan jag erbjuda mina varor och tjänster till specialpris till andra medlemmar i Företagarna?

– Jag får 4–5 samtal om dagen från företagare som vill marknadsföra sig mot våra medlemmar med unika erbjudanden. Vi tackar nästan alltid nej av olika anledningar, men nu har vi ett alternativ, säger Alexander Neidert som arbetar med Företagarnas medlemsförmåner.

Och det är ett relevant önskemål med tanke på att Företagarna har runt 40 000 medlemsföretag som handlar varor och tjänster för miljardbelopp varje år. Företagarna har sedan tidigare stora nationella avtal med leverantörer av allt från försäkringar och bilar till resor och kontorsinredning. Hittills har det saknats en lokal möjlighet för medlemmar att marknadsföra sina tjänster mot andra medlemmar.

Men i dagarna är det premiär för Företagarnas Annonstorg, ett slags Blocket för alla medlemsföretag.

– Det är verkligen roligt att vi nu kan erbjuda våra medlemmar möjligheten att marknadsföra sig med unika erbjudanden till andra medlemmar via ett digitalt annonstorg, säger Alexander Neidert.

Lokal annonsmarknad

Den nya annonsplatsen innebär att du kan erbjuda varor och tjänster till andra medlemmar i din hemkommun eller hela länet.

– Det här är en lokal annonsmarknad där du antingen kan välja att publicera din annons så att den når alla medlemmar i en utvald kommun alternativt län, säger Maria Stenström hos Företagarna som har varit med och utvecklat tjänsten.

En annons kostar 500 kronor/kommun och den ligger ute under en månad. Den som vill ha en längre exponering kan betala 1 000 kronor för 3 månader eller 3 000 kronor för ett helt år.

– Samtliga annonsintäkter tillfaller din region, så det är också ett värdefullt bidrag till Företagarnas lokala verksamhet.

Annonstorget ingår i Företagarnas Affärsnätverk och är ett samarbete med Offerta. I faktarutan kan du läsa vad som krävs för att komma igång.

Taggar
Fler nyheter från Företagarna