headphones newspaper video-player

Handla lokalt och vinn presentkort!

TÄVLA MED FÖRETAGARNA OCH VINN, VARJE MÅNAD.

Tävlande

Samla alla kvitton/fakturor under en månad från butiker/företag som annonserar på företagarna Norra Västmanlands sida på måndagar i Fagersta-Posten, (annonssidan växlar varje vecka mellan två sidor med nya butiker/företag som annonserar). Riv ut och spar annonssidorna så har ni koll på alla butiker/företag under tävlingens gång. Lägg kvittona i ett kuvert med summan av era köp. Skriv även ert namn samt kontaktuppgifter på kuvertet. Glöm inte att svara på vår utslagsfråga och skriv även svaret på kuvertet. Lägg kuvertet i vår brevlåda i Liljan husets entré i Fagersta eller i Norberg inne på Elsa Anderssons Café och i Skinnskatteberg inne på Ica.

Posta senast den 5:e i månaden efter för att komma med i dragningen av vinnarna som presenteras i Fagersta Posten. Endast ett kuvert/tävlande får lämnas in varje månad och tävlingen är endast för privat personer.

Varje månad från februari till november utses en av dom tio som handlat för högst belopp i Fagersta respektive Norberg och i Skinnskatteberg som vinner 1000 kronor vardera. Det dras även varje månad 3 st vinnare i Fagersta, i Norberg och i Skinnskatteberg av alla som deltar i tävlingen, dessa vinner 500 kronor vardera. Totala vinstsumma är 75000 kronor. Alla vinsterna delas ut i 100 kronors presentkort som kan användas som betalning hos annonsörerna. Presentkortet kan inte växlas till kontanter och på köp under 100 kr återfås ej någon växel. Presentkorten gäller endast som betalning fram till 2022-01-31. 

Alla kvittona skall vara från butiker/företag som annonserar på företagarna Norra Västmanlands sida på måndagar i Fagersta Posten, andra kvitton får inte tas med i tävlingen. Samtliga kvittona skall vara daterade från månaden innan kuvertet senast skall lämnas in. Där kvittot fungerar som garantibevis eller behövs för reklamationsrätt/återköp kan kopia på kvittot bifogas istället för originalet eller att ni tar en bild av kvittot innan ni lägger det i kuvertet.  

Fakturor som tas med i tävlingen kan vara kopior av original fakturan och skall vara ställda till samma person som är med i tävlingen. Betal/förfallo-datumet på fakturan skall vara daterat från månaden innan kuvertet senast skall lämnas in.  

Totalsumman av månadens kvitton måste ha kommit upp över 500 kr för att man skall kunna delta i tävlingen och kvitton/fakturor med en summa över 4000 kr får endast 4000 kr tas upp som belopp på det kvittot/fakturan i summeringen av månadens totalsumma.

Vinnarna utses av en jury beståendes av styrelsen i Företagarna Norra Västmanland. 

Första tävlingsmånad är februari 2021 och tävlingen pågår till och med november 2021.

Bli en vinnare – följ tävlingsreglerna!

Vill du veta mer om Företagarna Norra Västmanland klicka här.