headphones newspaper video-player

Handla lokalt och vinn presentkort!

TÄVLA MED FÖRETAGARNA OCH VINN, VARJE MÅNAD!


Handla i någon av de deltagande butikerna som du ser i Fagersta-Posten sida varje måndag. Samla ihop alla kvitton och lämna i någon av våra tävlingsbrevlådor. Varje månad dras 12 st vinnare från Fagersta, Norberg och Skinnskatteberg som vinner presentkort för totalt 7500 kr att handla för i de deltagande butikerna/företagen.

Den totala vinstsumman är 75 000 kr!

Så gör du:
Handla i någon av butikerna som du ser varje måndag i Fagersta-Posten. Samla ihop månadens kvitton/fakturor i ett kuvet som du lägger i någon av våra brevlådor. I Fagersta hittar du brevlådan i Liljanhuset i Norberg på Elsa Anderssons konditori  och i Skinnskatteberg på Din-X.

På kuveret skriver du ditt namn, kontaktuppgifter, totalsumman på dina kvitton och svaret på den aktuella utslagsfrågan. Senast den 7:e månaden efter behöver vi ha ditt bidrag för att du skall vara med i dragningen. Ett minimumbelopp på 500 kr behöver du komma upp i totalt under den aktuella månaden för att kunna deltaga. På fakturor få endast ett maxbelopp på 4000 kr tas upp på summeringen. Bidrag med kvitton från ej medverkande butiker/företag tas ej med i dragningen

JURY: Vinnarna utses av en jury på tre personer: Emma Emet, Magnus Torssell samt Mirjam Ekebom.
Första tävlingsmånad är februari 2019 och tävlingen pågår till och med november 2019. Lycka till! 

Företagarna Norra Västmanland i samarbete med Handlarna och Fagersta-Posten.

NV_vs1.JPG

NV_vs2.jpg

 

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap