podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - dagsfärska nyheter om företag i hela Sverige

Välkommen på Huddinges egna B2B-mässa!

Nu har du återigen chansen att komma på en mässa med företagare för företagare. Här står affärer i fokus och vi hoppas att många nya kontakter ska etableras.

Den 21 oktober 2022 klockan 13.00 inviger vi 2022 års mässa  på Folkes, Sjödalstorget 1 i Huddinge centrum. Vi inleder med en inspirationsföreläsning av Günther Mårder, "Så här blir du en mer framgångsrik företagare". 

GM_vd_Foretagarna_orangecirkel_300x300A.png
Günther Mårder är vd för Företagarna som är Sveriges största företagarorganisation och företräder 60 000 företagare. Hans uppdrag är dels att driva opinion för att förbättra företagarklimatet och göra det enklare att starta, driva, utveckla och äga företag och se till att ett medlemskap i Företagarna lönar sig.  Günther hade innan detta tjänsten som sparekonom på Nordnet Bank. Tidigare har han varit aktiv i föreningslivet genom 15 år inom Aktiespararna, bland annat som organisationens vd.
 
Under föreläsningen "Så här blir du en mer framgångsrik företagare" delar Günther med sig av sina bästa tips på hur du blir en mer framgångsrik företagare. Tipsen har han samlat in från alla de företagsbesök som han har gjort genom åren. Det här är föreläsningen som du inte har råd att missa!


Efter föreläsningen står våra utställare redo att möta besökare i mässhallen - medlem som icke medlem - självklart är det kostnadsfritt och ingen föranmälan krävs.

Mässan stänger för besökare klockan 17.00 men fortsätter med en After Work för den som önskar.

Program Huddinge Företagarmässa
13.00-14.00 - Föreläsning med Günther Mårder, vd Företagarna
14.00-17.00 - Huddinge Företagarmässa
17.00 - After Work på Folkes för den som önskar

Vi ses på Folkes, Sjödalstorget 1 i Huddinge centrum!

 

HFM_Vill_du_stalla_ut_pa_massan_737x226.png

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Företagarnas Nätverk

Med kraften i nätverket av 60 000 företagare kan våra medlemmar utbyta kunskap, hitta synergier för varandras affärer och tillsammans skapa ett bättre företagsklimat.

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.