podcast news play företagaren I media förmån faq
Företagarna Nyheter - från hela Sverige om sånt som påverkar ditt företag just nu.

Webbinarium: Analysera ditt bokslut - 5 saker du inte får missa!

25 jan 2023, 09:00-10:00
Plats: Digitalt via Teams
Lär dig några enkla knep för att analysera ditt och andra företag genom att titta på bokslutet. Välkommen till detta webbinarium, du som är medlem i Företagarna!

Bokslut i aktiebolag är offentlig information och genom att analysera dem kan du öka förståelsen för din egen verksamhet. Att titta på ditt eget företags bokslut är en bra start. Det är också viktigt att se vad som gäller i din bransch, hur det ser ut hos dina leverantörer och vilka slutsatser du kan dra av tillgänglig information. Det är nog mer än du tror! Lär dig några enkla knep för att analysera företag med begränsad information.


Ta chansen att lyssna till Andreas Molander, Business Region Göteborgs affärsutvecklare med fokus på bland annat ekonomi och finansiering. Efter hans dragning är det fritt fram för frågor och funderingar. Gör oss sällskap online denna morgon och få tips och verktyg för att ta smartare och bättre beslut i din egen verksamhet!

Målgrupp: Webbinariet passar bäst för företag med upp till 20 anställda. Företag som är medlemmar i Företagarna eller som deltar i BRG:s tillväxtprogram är välkomna att anmäla sig. Om du inte är medlem i Företagarna så kan du klicka i rutan Gäst när du anmäler dig.

Tid: 25 januari kl.09:00-10:00
Plats:
Digitalt via teams, länk till möte skickas ut dagen innan.

Pris: Kostnadsfritt.

ANMÄL DIG HÄR

Arrangörer: Denna föreläsning är ett samverkansprojekt mellan Business Region Göteborg och Företagarna för att stärka och skapa långsiktig tillväxt hos så många företag som möjligt i Göteborgsregionen.

Vad är Business Region Göteborg?

Business Region Göteborg ansvarar för näringslivsutveckling i Göteborgs Stad och representerar 13 kommuner i regionen. Vi är ett icke vinstdrivande bolag. Vårt uppdrag är att bidra till att skapa fler arbetstillfällen och hållbar tillväxt och detta gör vi bland annat genom att stötta företagare som vill utveckla sig själva och sin verksamhet.

Vill du utveckla ditt företag och skapa långsiktig framgång? Med vårt tillväxtprogram hjälper vi varje år hundratals entreprenörer och ledare i Göteborgsregionen att skapa större lönsamhet och hållbar tillväxt. Hos oss får du utrymme och kraft att växa!

Vill du veta mer om Business Region Göteborgs tillväxtprogram?

Kontakta  BRGs koordinator Susanne så hjälper hon dig vidare

Susanne Abildtrup
031-367 61 12,  
susanne.abildtrup@businessregion.se


Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Företagarnas Nätverk

Med kraften i nätverket av 60 000 företagare kan våra medlemmar utbyta kunskap, hitta synergier för varandras affärer och tillsammans skapa ett bättre företagsklimat.

Årets Företagare

Från kommun till riksfinal där 48 företagare gör upp om vem som är Årets företagare, Årets Unga Företagare och Årets Unga Idé.

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.