För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Årets Företagare Gala

1 sep 2022, 17:45
Plats: The Weaver, Mölndal
Välkommen till en glittrande galakväll där vi hyllar Årets Företagare och Årets Unga Företagare från alla kommuner i regionen. Vi varvar spännande intervjuer med underhållning och såklart; en härlig trerätters galamiddag.

Kvällens höjdpunkt blir när vi bland de lokala vinnarna utser Årets Företagare och Årets Unga Företagare i Västra Götaland 2022.
Vinnarna i de respektive kategorierna representerar vår region vid den nationella galan i Stockholms Stadshus i oktober.

Var med oss och hylla dessa företagarhjältar! 

Anmälan är stängd men du kan kontakta Lukas Petersson på regionkontoret och se om det finns biljetter kvar. lukas.petersson@foretagarna.se

När: 1 september 2022
Tid: Från 17:45 till sent
Var: Quality Hotel The Weaver, Mölndal

Pris: 995 :- exkl moms

Moderator: Erik Blix

 

Peter Apelgren, konstnär och komiker från Göteborg, underhåller med en ståuppföreställning. Peter har bl.a. varit med i allt från Rally till Pangbulle och På Spåret. Och där emellan inreder han restauranger och inviger nåt Friidrotts-EM.

Peters favoritämnen ligger inte alltid under bältet men kan också vara Ucklum, konst och det faktum att han vunnit På Spåret.

 

För kvällens musikunderhållning står STELLA, en rutinerad orkester som har sin egen leading lady, Karin Klingenstierna. Bandet har en bred repertoar bestående av ett stort och svängigt register av låtar från olika tidsåldrar och genres. Stella har under åren kunnat upplevas i många sammanhang, både små och stora alltifrån som husband i ”På spåret” 2002, till att varje år lira på Nefertitis klassiska nyårsmatiné med gästartister från jazzens lysande stjärnhimmel.

 


 

 

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.