För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Webbinarium: Ta ditt företag till nästa nivå!

27 sep 2022, 09:00-10:00
Plats: Digitalt
Driver du företag med 0-5 anställda och vill hitta fler kunder? Vill du skapa nya nätverk? Välkommen till en digital träff där vi visar hur du får din verksamhet att växa och bli mer lönsam.

Tillsammans med Företagarna bjuder Business Region Göteborg in dig som driver företag och vill lyfta din verksamhet till nästa nivå. Vi bjuder på ett smakprov från vår uppskattade workshopserie för småföretagare där vi går igenom hur man bäst jobbar med affärsmodell, ekonomi, marknadsföring och försäljning.

Våra experter Ingrid Alestig och Andreas Molander håller i dragningen, de är två av våra erfarna affärsutvecklare med fokus inom bland annat  försäljning och ekonomi. Tillsammans med Business Region Göteborgs företagsrådgivare Mikael Johansson och Maria Lindström håller de i trådarna denna morgon. 

Målgrupp: Företag med 0-5 anställda. Om du inte är medlem i Företagarna så kan du klicka i rutan Gäst när du anmäler dig.

Plats: Digitalt, länk till möte skickas ut dagen innan

Pris: Kostnadsfritt. Om du får förhinder var god avboka dig eller meddela oss så vi kan ge plats för annan företagare.

ANMÄL DIG HÄR

Arrangörer: Denna föreläsning är ett samverkansprojekt mellan Business Region Göteborg och Företagarna för att stärka och skapa långsiktig tillväxt hos så många företag som möjligt i Göteborgsregionen.

Vad är Business Region Göteborg?

Business Region Göteborg ansvarar för näringslivsutveckling i Göteborgs Stad och representerar 13 kommuner i regionen. Vi är neutrala och ett icke vinstdrivande bolag. Vårt uppdrag är att bidra till att skapa fler arbetstillfällen och hållbar tillväxt och detta gör vi bland annat genom att stötta företagare som vill utveckla sig själva och sin verksamhet.

 

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.