För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Info-lunch - Möt några av Falköpings spännande nyföretagare!

4 okt 2022, 11:30-13:00
Plats: Cowork Falköping (B6 COWORK), Bangatan 6
Vi upprepar de senaste årens uppskattade info-luncher, där vi kombinerar god mat med inspiration från några intressanta nyföretagare.

Vi börjar med att bli serverade en läcker långbakad fläskkarré i tortillabröd utanför entrén av “Simply Good by Erik Löfholm”. Du avnjuter maten en trappa upp på B6 COWORK, sittandes eller ståendes, samtidigt som du kollar in Falköpings nya co-work och minglar med andra NyföretagarCentrum-supporters. Sedan slår vi oss ned och får lyssna till fem intressanta nyföretagare som presenterar sig och sina verksamheter. Det blir rappt och kortfattat och du får lära känna några få – av många – intressanta, energiska och väl förberedda nyföretagare.

 

JOHANNA RING CARLSSON är sedan länge välkänd fysioterapeut i Falköping med företaget RING FYSIO. För ett par år sedan började tankarna ta form kring ett sorts “hälsans hus”.
Resultatet blev REHABRINGEN där hon och kollegan Anders Lundahl skapat plats för flera friskvårdandekollegor med kompletterande kompetenser.

 

 

SARA FALK är ett lika välkänt ansikte, som i långt över ett decennium satt snygga och prisvärda glasögon på Falköpingsbornas näsor.
När hon hörde talas om att Miljöshopens ägare önskade avlösning, nappade hon och började smida planer på STILFULLT – Falköpings nya, trendiga inredningsbutik vid torget.

 

 

Falköping har berikats med en husleverantör. EMIL ANDERSSON i Slutarp driver sedan tidigare Björkedals AB medan sambon MARIE ERIXON har en gedigen bakgrund inom marknadsföring och projektledning. Tillsammans har de skapat varumärket KINNEVEDSHUS!



 

Det gångna året har Falköping fått sitt egna Foodora i form av HUNGRY BITES!
Det är energiska MASOOMA SHEIKH som startat en firma för hemleveranser av varm restaurangmat. Verksamheten finns i både Falköping och Lidköping.




Dagens kock är tv-kändisen ERIK LÖFHOLM som rekordung startade företaget SIMPLY GOOD BY ERIK LÖFHOLM. Erik går i tvåan på Ållebergsgymnasiet men ägnar en stor del av fritiden i den nya, egna matvagnen som ställs upp där hans kulinariska produktion efterfrågas – på badplatser, festivaler och vid olika musikarrangemang.

 

Varmt välkommen till en givande lunchträff på COWORK Falköping  (B6 COWORK), tillsammans med oss, några nyföretagare och andra samarbetspartners!

Plats: Cowork Falköping (B6 COWORK), Bangatan 6
Tid: tisdag 4 oktober, kl 11.30–13.00
Anmälan senast 29/9 genom att
KLICKA HÄR!
(Meddela om ni kommer fler än en person från ditt företag samt om någon av er behöver annan mat är nämnda kötträtt).

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.