podcast news play företagaren I media förmån faq

Årets kickoff för soloföretagare –     Sälj mer till fler, utan att jobba mer

30 mar 2022, 08:30-16:30
Plats: Garveriet i Floda, Garverivägen 9, Floda
Vill du öka din försäljning dramatiskt utan att jobba mer? Är du ensam i ditt företag och tycker att det skulle vara kul att ha kickoff med fler än dig själv i en inspirerande miljö? Då ska du komma på Soloföretagardagen! Det är en dag då vi snackar om hur du bäst driver ditt företag framåt.                                        Obs! Eventet är fullbokat.

Vi vet att livet som soloföretagare kan vara utmanande. Förutom att du ska ha koll på allt kring ditt företagande, så kan det också vara ett ganska ensamt arbete. Därför bjuder vi in dig till en dag då du får möjlighet att lyfta din verksamhet tillsammans med andra soloföretagarkollegor.

Soloföretagardagen leds av Magnus H Johansson från Säljdriv, som bland annat kommer att lära dig hur du kan öka säljeffektiviteten i ditt företag, stärka ditt mentala säljfokus och spara 5 till 10 timmar i veckan. 

Föreläsningar varvas med diskussionsövningar och erfarenhetsutbyte mellan deltagande företagare. Du får övningsmaterial som gör det möjligt att anpassa formler och modeller till den egna verksamheten och den egna säljrollen. 

Garveriet i Floda har en spännande industriell kulturmiljö och ligger vid Säveån, mellan Göteborg och Alingsås. Hela verksamheten kring mat och dryck bygger på närproducerat och småskaligt med hållbarhet i fokus. Säsongen och de närodlade produkterna bestämmer vad som serveras på tallriken.

Datum och tid: 30 mars kl. 08.30-16.30, därefter after work för de som vill stanna kvar en stund.
Vi börjar morgonen med kaffe och macka och drar igång programmet kl 09.00. 

Plats: Garveriet i Floda, Garverivägen 9, Floda. Garveriet ligger på 5 minuters promenadavstånd från Floda station. Hitta till Garveriet

Kostnad: 495 kr ex moms (619 kr inkl moms) för medlemmar i Företagarna och 995 kr ex moms (1244 kr inkl moms) om du inte är medlem. 
I priset ingår morgonfika, lunch och eftermiddagsfika samt något gott att dricka på den avslutande after worken.

Bli medlem

Eventet är fullbokat men hör gärna av dig med intresseanmälan, så blir du kontaktad om det skulle bli återbud och plats ledig. Mejla då namn, företagsnamn, org nr, mobilnummer och ev specialkost till: lotta.rolandson@foretagarna.se

Om Magnus H Johansson

Magnus är en mycket erfaren föreläsare och utbildare med uppdrag i över 500 organisationer på meritlistan. Han har inom sina ämnesområden skrivit flera böcker, ett 50-tal artiklar och är programledare i en podcast med över 10 000 lyssnare.

Han har utvecklat ett antal egna utvecklingsprogram såsom ”Säljdriv – skapa resultat i ditt företag” och ”Den framgångsrika konsulten”. Magnus har över 20-års sälj- och ledarskapserfarenhet. Magnus är idag en av de främsta föreläsarna inom områdena motivation, kommunikation, affärsmannaskap och försäljning.

http://www.saljdriv.nu

Kontakt

Lotta Rolandson
Företagarna Västra Götaland
0707-75 84 90
lotta.rolandson@foretagarna.se

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Gå med idag!

Här listar vi 49 anledningar till varför du ska gå med i Företagarna.

Valet 2022

Allt för dig som är småföretagare och ska rösta i riksdagsvalet 2022.