För att funktionen du försöker använda ska fungera korrekt behöver du uppdatera ditt samtycke. Du kan alltid ändra dig genom att klicka på Cookieinställningar i sidfoten.

podcast news play företagaren I media förmån faq
Senaste nytt i hela landet - Företagarna Nyheter

Fredagsklubben startar igen 3/9

3 sep 2021, 07:00-09:00
Plats: Hotell Lassalyckan
Efter en minst sagt besvärlig tid med Covid och därmed inställda fysiska aktiviteter, är det dags att försöka återgå till det lite mer normala igen.

Fredag 3 september kl 07.00 – 09.00 är det dags med återstart för Företagarna och NUAB i Ulricehamn med Fredagsklubben på Hotell Lassalyckan.

Ämne

  • Reflektioner från näringslivet och vad som händer framåt i Ulricehamn.
    Vår nya Kommunchef Gustaf Olsson, Företagarnas nya ordförande Mikael Peterson och VD för NUAB Camilla Palm reflekterar över sin första tid tillsammans och vilka prioriteringar som finns framåt.

Tid: Fredag 3 september kl 07.00 – 09.00
Plats:
Hotell Lassalyckan där frukost serveras ca 08.00
Digital medverkan via länk som kommer senare

Anmälan senast 31 augusti

Vi följer självklart gällande restriktioner från FHM så vi kan i dagslägen inte ange antalet fysiskt deltagande för dagen, så först till kvarn gäller för medverkan. 

Företagarna Ulricehamn

Företagarna Ulricehamn har drygt 200 medlemmar och ser givetvis gärna att vi fler, tipsa om oss och ta med Dig hen till Fredagsklubben!

Företagarna lokalt och nationellt jobbar för att stötta dig som företagare och påverkar bland annat våra politiker så att villkoren och möjligheterna att driva företag är så bra som möjligt.

Våra förmåner. Vi vill slå ett slag för Företagarnas Fri Juridisk hjälp, alltså Du/Ni som medlem kan kostnadsfritt ringa våra jurister och få support. Speciellt nu i Coronatider har det varit och är en väldigt väl nyttjad förmån. Lägg in 0771-45 45 45 i din telefonbok!

Medlemsförmån OKQ8 Ulricehamn
Efter många år har våra medlemmar Bengt & Maria Johansson bestämt sig för att trappa ned sin verksamhet OKQ8 på Boråsvägen i Ulricehamn.

Nya ägare är Fredrik "Ludde" Thelander & Mickael Davidsson som gärna vill lära känna er. Ludde och Mickael erbjuder alla befintliga medlemmar och nytecknande medlemmar med OKQ8 drivmedelskort en gratis biltvätt. Begränsningen gäller en tvätt per drivmedelskort.

Ladda ner erbjudandet här >>>

Hälsningar
Styrelsen Företagarna Ulricehamn & Näringsliv Ulricehamn AB

Räkna ut kostnaden för ditt medlemskap

Medlemskapet ger dig rabatter, rådgivning och nätverk.

Bli medlem – tillsammans skapar vi bättre förutsättningar

Medlemsförmåner

Vi erbjuder över 30 medlemsförmåner med rabatter på IKEA, SJ, Volvo, BMW, Fortum, Swedol med mera.

Politik och påverkan

Vi driver företagarpolitiska frågor genom att presentera analyser, fakta och egna undersökningar.