headphones newspaper video-player

Lunchwebinarium om Företagarnas intranät ”Allt du behöver. Och lite till!”

20 maj 2021, 12:30-13:15
Plats: Digitalt via Teams
Grattis till dig som är ny eller redan engagerad styrelseledamot i en av våra lokalföreningar i Västra Götaland. Du är nu varmt välkommen till en digital träff, som ger dig en bättre förståelse kring hur du hittar information via vårt intranät och föreningsportal.

I din roll som föreningsaktiv erbjuds du vid detta tillfälle en kort men bra utbildning i Företagarnas intranät och Föreningsportal. Du lär dig hitta och navigera för att på bästa sätt hjälpa dig att utföra ditt uppdrag.

Att vara föreningsaktiv i Företagarna är en viktig uppgift som medför mängder av möjligheter som kan gynna och utveckla företagandet på din ort,  ditt företag och även dig själv som företagare.

Agenda

Intranätet – Allt du behöver. Och lite till!  Sök pengar från föreningsfonden, mallar, eventmallar, hur föreningen utser Årets Företagare, powerpoint-mallar, styrelsearbete m.m.

Föreningsportalen –  föreningens medlemsregister, ekonomiska rapporter, leads samt närvarolistor till era events


Lukas Petersson
Projektledare Marknad, Västra Götaland
Telefonnummer: 031-745 40 06
E-post: lukas.petersson@foretagarna.se

 

  • Tid: 20 maj kl 12.30 – 13:15
  • Plats: Digitalt via Teams
  • Anmälan: Du anmäler dig i formuläret på denna sida senast 16 maj. Dagen innan får du en länk till mötet. Kostnadsfritt

PS - skicka gärna med en fråga i anmälan som du vill att vi tar upp på genomgången.

Företagarnas uppdrag är att erbjuda nätverk, kunskap och praktisk hjälp samt driva utvecklingen för ett bättre företagarklimat så att företagare får rätt förutsättningar att bli framgångsrika. Oavsett hur företagaren definierar framgång.